Simplu : Lasa-l sa plece din inima ta
E evident ca nu te merita.
Daca a plecat cu alta
Nu vezi? Ca nu ii pasa de tine!?
Sunt destui baieti de treaba pe Terra.
Ia-l la discutii! Nu e normal felul in care te trateaza!
Nu mai astepta.Raspunsurile sunt la el.
Dupa asta poti sa ti dai seama ca a vrut numai sa profite de tine,lasa l nu i un baiat serios... poate azi e cu tine, maine cu alta, si tu ramai cu sufletu zdrobit
Sincer nu stiu ce as face in locul tau cred ca, in cazul in care chiar o iubeste pe fata aceea nu ar trebui sa te bagi(sunt sigura ca daca ai fi in locul einu ti-ar placea ca o fata sa se bage)iar in cazul in care e doar asa de complezenta.arata-i ca-l placi.cand vb cu el sa aveti o discutie cand mai lunga si plina de glume.cand suntei singuri adu apropouri. oricum esentialul este ca:arata-i ca il placi uite-te la el insistent si in ochii tai sa se citeacasa dragostea pe care o simti pentru elbaftasa ne anunti daca a iesit ceva
Cred ca stiu de ce a fost cu alta probabil u ai reactionat urat fiind uimita si el a crezut ca nu ii impartasesti sentimentele de aceea s-a refugiat intr-o relatie dar poti incerca sa ii explici ca tu tii la el la fel de mult si vreti sa fiti impreuna
Am uitat sa mentionez ca i-am spus si eu ca il iubesc, iar a doua zi era cu acea fata.
Pai vorbeste cu el la telefon sa iesiti la un suc. Spune-i ca vrei sa ii spui ceva foarte important. Cand va intalniti asezati-va, discutati putin iar apoi spune-i ''Stii ca ti-am spus la telefon ca vreau sa vorbim ceva.´Ti minte cand mi-ai spus ca ma placi? A doua zi te-am vazut cu o alta fata, si ma gandeam ca poate a fost o gluma... Si eu te plac si cred ca putem sa avem o relatie reusita mpreuna! Ce zici? Incercam?'' sau ceva de genul acesta... Poate reactia lui este buna! Bafta in continuare!
P.S: daca nu vrea sa te asculte si se comporta urat cu tine atunci cauta pe altcineva ´pentru ca nu te merita! (si apropo, poate a iesit cu o fata de teama sa nu il respingi, sau a fost timid, sau a vrut sa para ca are prietena, poate nu este impreuna cu acea fata...)
Oricum, BAFTA!
De ce nu il intrebi asa : " De ce nu te comporti cu mine asa cum o faceai inainte sa-mi spui ca ma placi? " Ceva lipseste, daca te place nu cred eu ca iesea cu alta fata, pentru ca te ranea, iar eu cred ca el stia foarte bine acest lucru . Sfatul meu : incearca sa vorbesti cu el, incearca sa-i zici ca-ti lipseste vechea lui persoana. vorbeste sincer si deschis cu el. Daca tot indiferent va fi si dupa ce vrei vorbi cu el, atunci eu zic sa-l uiti .
Sper ca te-am ajutat asa cum am putut eu :d.
Buna! :* E foarte ciudata situatia in care te afli,totusi tu nu ai nicio vina, cauta-l si spune-i sa te lamureasca iar daca nu o face si nici nu-ti cere iertare, atunci incearca sa-l uiti si bucura-te ca viata te-a scapat de un prieten fals.