| cotzobello a întrebat:

Hi TPU am avut un contact pe timpul menstruatiei acum 31 de zile.era ultima zi de menstruatie tinandu-ma in mod normal 4 zile insa m-a tinut in continuare inca 4 zile.trebuie sa imi vina pe 28 dar nu mi-a venit nici acum...am facut acum azi 2 teste de sarcina care au iesit negative o sa mai fac si maine unu si o sa merg si la ginecolog desi gandul asta ma omoara, acum 2 3 zile aveam usturimi vaginale cand urinam urina o am de un galben inchis si e tulbure.am si niste scurgeri de culoare alba si sunt branzoase. dc intarzie mensta? sarcina sau alte cauze? va rog un sfat.multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Ai o infectie.
probabil clamidioza.
du-te la un ginecolog pentru tratament

| MikyMi a răspuns:

Probabil e vorba de o infectie vaginala deoarece a-i facut peste sarcina! Nu e indicat peste sarcina tocamai din cauza unor posibile infectii. Mai bine te grabesti la ginecolog sa nu fie vorba de ceva mai grav!
Multa sanatate!

| Lovely a răspuns:

Posibil sa nu fie sarcina, deoarece contactul a fost in ultima zi a menstruatiei tongue deci sanse mici, dar nu inexistente! oricum ma bucur ca te preocupa asta si ai intentia de a merge la ginecolog.
Succes si sper sa nu fie nimic grav:*