| SunnyFlame a întrebat:

Hi TPU! am nevoie de un sfat. deci v-am explicat mai multe in primele intrebari. etc si am ajuns sa ma despart de iubitul meu deoarece `vb urat cu mine si la batjocura. iar acum simt ca mor fara el. il iubesc dar nu mai vreau sa fiu cu el... iar acum isi tot cere scuze dar asa face mereu si m-am saturat sa il iert mereu sad. un sfat plzz

Răspuns Câştigător
| demon a răspuns:

Eu zic sa il ierti daca crezi ca merita dar nu asa usor asteapta sa se roage de tine sa vezi cat de rau ii pare...

4 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Fii tare si nu ceda! asta daca nu vrei sa fii iar marioneta lui...

| tzintzi a răspuns:

S-o luam altcumva...De la a face misto pana la a-si bate joc is multe trepte de trecut.Depinde cum vorbesti si tu cu el, daca i-ai permis din prima zi sa-ti vorbeasca asa el nu se v-a sinchisi sa se schimbe pentru ca a vazut ca tie-ti place si asa...happy

| StillLoveU a răspuns:

Deci eu cred ca tie iti place sa suferi langa el. daca te-ar deranja cu adevarat modul in care se poarta cu tine ai face totul ca sa il uiti si nu ti-ai mai plange de mila si ai mai cere sfaturi.
si eu am trecut prin asta a fost suficent sa ma jigneasca o data ca sa imi dau seama ca nu merita. si crede-ma ca nu mi-a fost usor sa trec peste ca eram impreuna de 2 ani dar am reusit si acum imi dau seama ca am pierdut prea mult timp incercand sa il schimb...
dk iti doresti cu adevarat treci si peste

| EvelineFgm55 a răspuns:

Pai daca iti vorbeste urat si in batjocura dai papucii.straight face pur si simplu asta se intampla la foarte multe femei. adica iubitul tau incalca dreptul femeii. dreptul sa fie iubita si respectata. scuze dar asta cred eu. nu stiu daca nu ti se pare cel mai grozav raspuns. mai asteapta dar asta cred eu. parerea mea de fata thinking