Pentru prima parte.
Te'ai gandit ca il vrei si doar atat, te ambitionezi sa il ai?
Te agati de orice speranta, de orice, pana si de priviri.
App, si mie mi-a placut de un tip 4 ani asa, el se dadea la toate fetele, era un fel de smecheras. Si eu am inceput sa il ignor, atunci a inceput sa faca ca toate cele si a avut si tentative de a ma saruta. Evident nereusite.
Deci ai grija.
Partea a doua :
Cel mai bine ii spui adevaru, pe jumatate, ca nu mai ai prieten.
Poate primesti niste destanuiri despre acea fata.
Partea a treia :
Da de ce o lasi pe mai tarziu, spune-i acum.
Problema e ca cind l`am intrebat pe un baiat din clasa(unul din prietenii lui) daca are prietena acela a zis ca da si ca a vazut-o
Scumpaaa meaaa:X Eu credd ca te place si el Spune'i : TE IUBESC! si gata nu'i asa greu...Crede'ma si eu am fost in aceasta situatie si nu am avut niciodata curajul sa'i spun DeCi spune-i ca il placi nu mai sta pe ganduri.Peste cativa ani vei regereta din tot sufletul ca na'i facutoo Te pup si mult successss!
Mda,. nu stiu ce sa zic,. am sa-ti spun doua pareri total diferite,. tu s-o intelegi pe cea care este adevarata,. pentru ca nu mi-ai dat multe detalii,. si nu pot sa stiu ce gen de baiat este
ok
1. Se poate ca el sa te puna la incercare, sa-i dovedesti ca'l placi. Sa spuna adevarul(sa aiba prietena). Si insista sa vada daca tu il iubesti pe el sau esti cu altcineva. Insista sa te priveasca chiar in timpul orelor pentru a te face sa crezi ca-i pasa de tine. (acest lucru este adevarat, doar daca sta cu multe fete prin preajma lui. este popular, cum se zice "afemeiat" )
2. Poate ca vrea sa afle adevarul, pentru ca ii place si lui de tine. daca crezi ca ai curajul marturiseste-i,. Se poate sa-ti spuna si el ca te place,. sau sa te ignore si sa zica "Eu am prietena". Atunci toate visele se spulbera. Cel mai bun sfat pe care ti l-as putea da, MARTURISESTE-I!
BAfta!
Tipul asta te place, dar nu e sigur! Tu ai prieten! Ai facut deja cea mai mare greseala pe care o poate face opersoana indragostita! L-ai mintit, spunandu-i ca ai prieten. Asta nu se face caci baietii devin nesiguri pe ei si isi ascund sentimentele. Nu cred ca are prietena. Cel mai bine e sa-i spui ca te-ai despartit de prietenul tau, apoi astepti o perioada(gen 1 luna) si ii spui ca-ti place de el. Si apoi va veni momentul adevarului
Ar trebui sa-i spui ca il iubesti si imediat vei vedea reactia lui (atunci iti vei da seama daca si el te yubeste)