Ata aceea se numeste frenulum si nu este o regula in a se rupe ori nu. Daca la primul contact sexual vaginul este lubrifiat barbatul acea "ata" se poate doar intinde. Cu timpul se poate rupe sau intinde functie de activitatea sexuala. Deci nu iti face probleme de rupere ca e mai bine sa nu fie rupta, o femeie poate face minuni in zona cu aceea ata - intelegi tu barbatul se poate urca pe pereti de placere. Fara probleme... asta nu inseamna ca prezervativul trebuie sa lipseasca si grija preludiului daca sunteti amandoi virgini [luati-o si voi usor, totul se invata]
Ata se poate intinde sau rupe oricum odata cu decalotarea penisului [obligatorie zic eu.]
Nu e o regula ca trebuie sa se rupa. Sunt cazuri in care si dupa primul contact sexual ata (frenulumu)nu se rupe.Depinde de partenera si vaginul acestiea.Ai mai mari sanse sa iti rupi ata cu o fata virgina decat cu una care a mai facut-o.Stai linistit ca nu esti singuru . Gandeste-te o sa fi virgin cahiar daca ai facut-o, ce e asa nasol. Poti sa te lauzi la multe fete sa esti virgin.
Nu se rupe eu am 21 de ani am avut mai multe contacte sexuale si nici acum nu s-a rupt total
anonim_4396 întreabă: