| hmmmmmmd a întrebat:

Hi TPU! Am o intrebare.La primul act sexual ati fi de acord cu sexul oral? sau ati face?

Multumesc!

20 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu as fi de acord si nu as face...

| Azµre a răspuns:

Câți ani ai?

| Azµre a răspuns:

Nu e ok deloc, cel puțin tu ca fată să faci asta. Unde îți este demnitatea? Pe urmă o să fii subiect de bârfă am mai discutat aceste aspecte într-un din articolele dezbătute de mine.
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

| hmmmmmmd explică (pentru Azµre):

Am 18 ani. aproape 19, am intrebat doar pentru ca am vazut foarte multe fete (mai ales aici pe TPU ) care sunt de acord.

Ps:Nu as face asa ceva de prima data, probabil dupa ceva timp(si chiar si atunci as sta foarte bine sa ma gandesc). Mersi de raspuns!

| SunnyDay88 a răspuns (pentru hmmmmmmd):

F bine. nu trebuie sa te simti obligata sa faci nimic.

stai tu calma ca nu toate fetele fac asta, din contra sunt si care fac sex doar o data pe luna si s-a gasit unul sa le iubesca si sa nu le insele sau paraseasca. cum il inveti asa il ai(barbatii ar *** si gaura cheii. crede-ma se vor multumi cu ce le oferi tu, important e sa fie intelegere intre voi).

| Azµre a răspuns (pentru hmmmmmmd):

Mulți înainte, și e bine că ai întrebat, ți-am dat acel articol poți citi acolo despre sex oral. Totuși rămâne la alegerea ta cu cine vrei să faci acest pas happy
Important este să ai o relație stabilă și să existe comunicare, încredere și respect.

| hmmmmmmd explică (pentru Azµre):

Mersii la fel! Am citit articolul si chiar ma bucur ca ai postat, poate alte fete isi vor da seama de urmarile acestui,, lucru".

| grab a răspuns:

Daca partenerul este de o curatenie impecabila si ma atrage 100%, da as face fara nicio retinere.
Altfel, la cea mai mica problema de igiena as zice pas si m-as imbraca si as pleca! Exact asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu sunt de acord cu sexul oral, anal!
Te pup!

| SunnyDay88 a răspuns:

E irelevant ce am facut eu.

fiecare face ce crede ca poate cand crede ca poate, daca nu, nu face nimic.

fiecare din noi e condus de alte principii.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Cum adica la primul act?
Daca esti de ceva timp cu prietenul tau si esti sigura ca E SANATOS si ca NU VA ZICE NIMANUI, si iti doresti tu sa faci asta, poti sa o faci atat la primul act sexual cat si in alte stadii. happy

| lolium a răspuns:

Nu poti obliga pe nimeni sa faca sex oral sau anal daca nu vrea. daca stai cu o fata doar pentru asta, e clar ca nu prea iti pasa de ea

| Cristiann25 a răspuns (pentru lolium):

Nu am zis nimic de obligat, asa ai inteles tu? M-am referit ca barbatul poate vrea mai mult si daca femeia nu-i ofera macar sa nu mai faca atatea crize si sa se planga daca se duce la alta.Pana la urma o viata ai, cand sa le faci cand nu mai esti? Daca femeia nu-ti ofera ceea ce-ti doresti mergi la alta!

| lolium a răspuns (pentru Cristiann25):

Dar daca ai fi indragostt de o fata si i-ai propune asta dar ea ar refuza, ai parasi-o pur si simplu?

Of doamne tot nu intelegi.N-am zis nimic de parasit am zis de dus la alta pentru aceste lucruri pe care ea nu le ofera.

| lolium a răspuns (pentru Cristiann25):

Ok. nu o parasesti, o inseli. acum am inteles bine?

O poti lua cum vrei!happy Unele fete/femei chiar sunt de acord sa se duca prietenul la alta daca ea nu e in stare de asa ceva.Eu ti-am zis o viata ai ce sa faci sa stai dupa una la care nu vrea si sa te gandesti numai la lucrul ala? Mai bine asa.

| Ajutatorool a răspuns:

Da si da.

| Anonimmmul a răspuns:

NU!

| adriana3366 a răspuns:

Hei eu sincer nu as fii de acord si nici nu as face, dar este alegerea ta.