Bună Alexandra. Să știi că eu iau foarte in serios chestia asta cu ajutatul pe TPU, așa că mi-am sunat câțiva prieteni și uite ce pot eu să îți spun:
-15 din ei au zis că se uită la sâni.(era să folosesc "țâțe", dar sună cam vulgar...
-10 au votat pentru fund...
-8 au zis că buzele sunt totul, dar nu știu sigur ce-au vrut să spună cu asta - oricum chicoteau...
-5 mi-au spus să-i las să se gândească, dar nu prea mai aveam minute și am închis eu...
-iar 1 a zis că dacă e vreo întrebare d-asta legată de bărbați...
(oricum, cu ăsta ultimul nu sunt așa bun prieten - am eu o bănuială despre el)
Ok.
Cât despre mine, eu mă uit în ochii ei, pentru că ochii sunt oglinda sufletului.
Deci se poate vedea sufletul mergând pe stradă - vezi?
Daca se fareaza s-au nu, daca da, byebye!
A nu se farda inseamna a nu-si pune corpul in evidenta.
Depinde de ce urmaresc. Dar de obicei ma uit la fata(ochii ma impresioneaza cel mai mult la o fata)...degeaba are corpu' super definit si ok, daca fata e in reparatii.Bine,nu neglizej nici formele frumoase!
La faţă, daca imi place, cobor si mai jos. Dar de obicei nu mai ajung sa ma uit jos ca ma indragostesc de faţă.
Eu m-am referit la prima vedere. Nu o sa scrie pe fruntea fetei : Am o inima buna, sunt desteapta si am doar note de 10 la scoala. Sa fim seriosi.
In lume sunt 2 grupe de persoane : SEXY si GAY. Tu din care grupa faci parte?
Un baiat se uita prima oara la o fata la :
1. Fata;
2.Forme(fund si tate);
3. Ochi;
4. Daca e ingrijita;
5.Si o sa va spun ceva fetelor la baieti nu le place nici o data o fata cu buzele mari, noi baieti credem ca sunt niste urate si buzate. In concluzie : Baieti urasc fetele cu buze mari.
Cam atat am avut de spus. FuNdItA?
Te rog, nu mai folosi cuvantul "tate". Nu stiu de ce dar mie, personal mi se pare foarte vulgar. Cuvantul "sani" pare mai decent
Adevarath... dar astia sunt baietii ce sa le faci