| Zap a întrebat:

Am o problema cu prietena mea. Nu mai are incredere in si nu mai crede ca o iubesc. Ce as putea face sa o conving ca tin la ea?

Răspuns Câştigător
| crucialmelody a răspuns:

Hey there. O data ce nu mai are incredere in tine inseamna ca i-ai facut ceva. Gandeste-te care este motivul pentru care ea si-a pierdut aceasta incredere pe care a avut-o in tine. Dovedeste-i ca o iubesti prin fapte. Asta vor fetele, de fapt, asta vrea toata lumea. De exemplu, ai putea sa o inviti la o prima intalnire, din noulaughing. Adica sa fie tot tacamul, tinuta obligatorie, flori, un restaurant frumos. Sau o mica iesire, oriunde, in tara asta, nu stiu, undeva unde este mai aproape de voi si unde este frumos si romantic. Ai incredere in tine prima data, ai incredere ca vei putea sa o recuceresti si dupa aceea va avea si ea incredere ca o iubesti, din nou. Good luck >big grin

3 răspunsuri:
| Gaabi32 a răspuns:

Hy.Stiu cum si eu am fost ca prietena ta.Ce pot sa zic pe mine ma convins prin comportamentul lui. Unei fete i place sa stie multe chesti care par neinteresante dar care pentru ea sunt foarte importante cum ar fi sa stie multe despre tine ce faci undde esti etc.Si o poti convinge prin vorbe frumoase dulci.La mine a functionat. bafta.[si dc nu mai are incrdere in tine? Ai facut tu ceva?]

| Zap explică:

Nu mai are incredere in mine * (am scris in graba)

| VonStauffenberg a răspuns:

Aratai ca o iubesti dar nunumai prin vorbe ci si prin fapte, daca are nevoie de ajutor ajut-o si de fiecare daca cand terminati spune-i ca o iubesti, asa va da mai mult interes pentru tine si va vedea ca ti la eawinking.bft primul raspuns fundawinking