| litere123 a întrebat:

Hi, TPU. Am o relație la distanță cu un băiat de 20 de ani. Eu sunt majoră. În trecut până să ne cunoaștem virtual, vorbea cu multe fete prin mesaje, cu două avuse deja o relație virtuală doar. Mi-a demonstrat că mă iubește sincer prin faptul că a renunțat la toate fetele cu care ținea legătura pentru mine. Am primit și dovezi. Nu a avut nicio relație în realitate, nici primul sărut din câte mi-a spus. Sunt puțin confuză și cam supărată, deoarece deși spune că mă iubește enorm, afirmă că nu poate veni la mine(pentru că îi e teamă că se va pierde), refuză să vorbească telefonic cu mine (pentru că spune că e timid și se va bloca), nu îmi trimite poze (se consideră urât). Distanța e micuță, iar despre aspectul lui fizic (pe care l-am văzut o singură dată într-o poză primită), nu mă deranjează, îl accept cu toate defectele lui. Credeți că e un laș, că nu mă iubește cu adevărat? Sau timiditatea lui e cam mare și nu îl lasă? Ce credeți despre relațiile acestea la distanță? Creierul îmi spune să mă îndepărtez de el, iar inima simte că nu poate trăi fără el. Sunt confuză...

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Sincer, mi se pare cam pierdere de timp... omu are complexe prea mari pe care va trebui să i le suporți și eventual repari. probabil dacă reusești să-l faci să le lase deoparte o să fie bine, dar nu știu cât ai reuși. asta excluzând situația că nu-i vreun dubios că parcă prea multe lucruri normale refuză

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Face misto de tine

| darrio2007 a răspuns:

Chiar crezi ce spune? Relatiile la distanta nu au multe sanse de izbanda.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu cred ca e un ciudat pervers de pe net...

| RAY a răspuns:

Poate chiar e timid, nu trebuie judecat, cum vad ca deja acest om e judecat ca cica e pervers, esti pervers ca vorbesti cu o fata online, ce sa spun, e important sa va vedeti real, daca nu il placi lasa-l in pace, o sa va iubiti real nu virtual

| mihai69 a răspuns:

Prea multe taine - mie personal un astfel de om nu îmi inspiră absolut deloc încredere.
Apoi faza cu „a renunțat la toate fetele cu care ținea legătur[a]" - rolling on the floor și cum ți-a arătat asta? că le-a șters din lista de amici de pe FB? mare brânză. Deja are alt cont... etc.
Nu, mie individul îmi „pute" rău de tot. Ascultă-ți creierul! se pare că e ceva bun prin el, uneori.

| Andreeush a răspuns:

După părerea mea îți pierzi timpul.
Cum poți numi asta relație?
Caută pe cineva cu care să te vezi în realitate, relațiile virtuale merg la început când abia începeți să vă cunoașteți dar dacă după un timp nu vă vedeți, nu vorbiți față în față, nici la telefon atunci e o pierdere de timp după părerea mea.

| alina2k18 a răspuns:

Relatie in scris laughing
Jesus Christ laughing nici macar poze sau videocall.
Cred ca aceste conversatii ca relatii nu pot fi numite sunt bune pentru cand esti plictisita. Cam atat.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Poate vrea sa mai traga de timp, ca sa te prosteasca sa te duci tu la el, apoi sa te scoata pe piata neagra.
Mi-e greu sa cred ca refuza atatea chestii, afirmand ca tine la tine.

| Katie1356 a răspuns:

Nu cred ca e complexat, mai degraba nu vrea ceva serios. La urma urmelor cu ce dauneaza un apel telefonic? E cam acelasi lucru cu un mesaj vocal...
Eu zic sa nu iti mai dai silinta atat si sa tragi de el, nu poti fi sigura cat la suta din ce a zi ca a facut pentru tine e adevarat. Prea multe secrete care nu-si au rostul si refuzuri nejustificate = relatie toxica.