Un baiat il iubesti si il doresti cu adevarat iar cu celalalt e doar atractia trupala.
Eu iti sugerez sa incerci sa vezi ce anume declaseaza acest lucru si sa continui cu actualul prieten. Ceea ce vezi la al doilea e sa fie pentru ca s-a schimbat dar ai grija ca s-ar putea sa te cunoasca asa de bine incat sa se schimbe pentru un timp...asa cum iti place tie.
Vorbeste cu al doilea si spune-i ca tu ai un prieten si ca puteti fii doar amici si apoi sa vezi cum se comporta.
Pai ramai la primul te-ai lutat pentru el atat timp si acum sa-l lesi dint-o data, ca si cum tiai fi pierdut un picor in cautarea unei comor si apoi sa pierzi comoara
Pai conteaza si la care ti mai mult eu din cate am inteles cu primul esti de cv timp deci sa inteleg ca pe el il iubesti celalalt presupun ca daca nu tio atras pana acum ii asa. arata bine il vreau, ce sa fac... pastreazal pe cel cu care esti acum parerea mea
Asa cum ai spus si tu ai luptat foarte mult pentru a fii cu baiatul ala,ai trecut peste orice capcana sau reprosuri,iar acum ce faci? Nu cred ca vrei sa distrugi totul pentru un al baiat, ai luptat prea mult sa.l ai si daca chiar il iubesti atunci nu ar trebui sa iti stea in cale un al baiat, vrea sa fie cu tine de multi ani dar tu nu ii dadusei atentie si acum de cand tiai facut ochii pentru el mai vazut.nu imi mai oferii asa multa atentie si vei reusii sa treci peste aceasta ``indragosteala``, pastreaza un pic distanta si o sa ie bine.