Mai bine alege-l pe "iubitul" deoarece pentru ca fiindca al cunosti de mai mult timp iar bogdanel ala poate fii batut rau daca il alegi pe el dar daca nu mere
bafta
Wow.ai scris ff mult pai intai alege u baiatul cu care vrei sa stay.si dupa vorbeste cu ei.v`or intelege
Este un lucru gandeste-te bine acest bogdan daca у мутше nou el nu poate pleca? gandeste-te ca el poate intr-o zi sa plece fara sa-ti spuna si apoi vei vrea cu "iubitul" sa fii. si acesta daca a facut criza asta cum spui inseamna ca te iubeste si el... eu cred ca primul ar merita sa fie cu tine
E greu de spus dar asta o hotaraste doar inima ta.Vezi tu baietii sunt greu de inteles."Iubitul" daca te place cu adevarat va intelege ca tu esti fericita cu bogdan. Daca sunt cei mai buni prieteni il poti pune pe bogdan sa vorbeasca cu "iubitul"si va intelege mai bine. Sper ca te-am ajutat:*:*.
Imi pica ochii in gura de atat citit creka n-am mai citit atat de vreo 3-4 luni. in fine eu as zice sa ramai cu bogdanel si sa vorbesti cu "iubitul" si ii zici sa nu se supere. daca tine la uh o sa inteleaga.
Offf,nu stiu ce sa zic.Nu m-am mai confruntat cu asemenea situati pana acum.Ce sa zic? Doar ascultati inima.