| Delaw14 a întrebat:

Hi TPU! Am si eu o problema.De cand am inceput liceul..tot venea un baiat de cls a -12-a la mine in clasa( ii dau un simbol = P.) si mereu sa dedea"cocos".Nu dupa mult timp un prieten de-a lui a venit la mine cu o cerere sa-i fac tema la franceza ca era la limita si nu dorea o nota >>proasta...Am acceptat si i-am facut-o.In a doua saptamana iar vine dar de data aceasta vine si P.Am fost draguta le-am facut si mi-au multumit:In ziua respectiva spre seara primesc un mesaj de la P.Mi-a multumit., m-a intrebat unde stau cat am..cum sunt..ca ii sunt simpatica..si ca ii place de mn.SI am continuat asa cu mesajele vreo 4 zile intregi.^__^. Intr-un final a venit si balul.L-am intrebat daca vr sa vina cu mine, a acceptat.dar faza e ca..la bal nu am dansat deloc cu el..nu prea m-a bagat in seama..si m-am suparat, nu am mai vb cu el.Si a urmat si intrebarea culminanta daca vr sa fiu cu el. Logic am zis ca nu..ca nu ne cun destul de bn...si sa ne intalnim sa vb mai mult sa ne descoperim mai bine zisbig grinIn toata povestea asta nu intlg un lucru luii ii sunt simpatica si ma place si eu il plac.dar faza e ca nu stiu cum sa.l abordez si cum sa-mi exprim sentimentele si vad ca nici el nu-si exprima sentimentele fata de mn...mai mult prin mesaje si prin prieteni(uneori cred ca sunt o bataie de joc). Sunt si o fire timida..si nu prea am curaj sa-mi exprim sentimentele. pe cand el e o fire dinamica si foarte schimbator cu greu l inteleg.Imi dati niste sfaturi? Cum sa-l abordez?

Răspuns Câştigător
| OwlMyGod a răspuns:

Nu poti sa faci absolut nimic, totul trebuie sa vina de la sine, tu acum traiesti o minunata poveste de dragoste i nu trebuie sa asculti pe nimeni si sa faci doar cea ce gandesti si simti happy Have a nice night ^^

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai usor cu exprimarea sentimentelor. Tu il stii, el te stie. Primul pas ii apartine.

| ancikutz16 a răspuns:

Pina la urma va vedeti sau nu? daca nu apoi cand o sa va vedeti pune-i intrebari capcane cu enigme care ti-ar da raspunsuri la intrebarile tale. dar stii ce ma intrigat pe mine la inceput? faza ca tu le-ai facut temele..ai grija sa nu te foloseasca doar pentru a-i face temele.