| Hirockers a întrebat:

Hi TPU! Am si eu o problema.Prietenul meu mi-a promis ca ma duce la parintii lui, nu dau nume localitatii, unde este ft frumos si unde n-am mai fost pana acum.big grin Am 15 ani.Sunt prea mica pentru asa ceva?(suntem imp de mai bine de un an iar parintii lui stiu de mine, dar nu ma cunosc)

6 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună, @MiaRinaldi! Sărbătorile de Paști se petrec în familie. Amână-ți vizita pentru o altă dată.
Mari succese și o zi cu zâmbet!

| Deniisze a răspuns:

Nu,nu esti prea mica. Daca este o relatie serioasa de ce sa nu ii cunosti si parintii? Bafta!

| darkelf45 a răspuns:

Pai...acuma depinde daca te lasa parinti, daca il iubesti te vei duce... daca nu vrei nu ca nu te obliga nimeni

| bogdanradu68 a răspuns:

Sincer m-am uitata putin pe profilul tau si ai avut ceva cam multe probleme si discutii cu el. 1)Chiar merita? 2)Te supara foarte mult. Poate nu va cunosc pe nici unul di voi dar sincer nu cred ca simte pentru tine ce simti tu pentru el. Eu am avut doar 3 prietene si sincer pe 2 e-am parasit si una mi-a dat papuci cu un prieten foarte bun. Dar prietenul meu s-a despartit de ea doar ca sa nu ma cert cu el si sa ramanem prieteni. In legatura cu cele 2 la fel ca si tu cu el nu era chiar o dragoste linistita. Am cam aceiasi varsta cu tine 13 ani

| missbee a răspuns:

Nu, mai ales că din câte spui tu, poate să fie o mini-excursie pentru tine, dacă e într-o zonă faină. Dacă părinții tăi sunt de acord, nu văd care ar fi problema... plus că părinții lui vor fi cu voi, nu e cazul să ne gândim prea departe. La vârsta asta relațiile sunt cele mai frumoase și inocente - mă rog, în mare parte și fără să luăm în calcul pipițele care rămân însărcinate la 12 ani. Ar putea fi distractiv pentru voi, veți ajunge să vă cunoașteți mai bine... nu văd nicio problemă, eu personal.

Baftă & HF!

| Julia89 a răspuns:

Aa nu e nici o problema eu la 16 ani am fost la parini lui, a fost aproape cea mai fericita zi din viata mea.noi eram impreuna de aprox 7-8 luni.bafta o sa fie frumos. cred eu