| Puuuf a întrebat:

Hi TPU! Anul trecut un baiat m-a invitat un coleg de Ziua Indragostitilor la film(la un thriller). Ei bine am fost si ne-am simtit foarte bine.Peste cateva luni se apropia sfarsitul scolii si urma banchetul care il tineam la Maramures.
In noaptea banchetului mi-am dat de fapt seama ca mie nu imi place de acel baiat, i -am acceptat invitatia doar ca sa fiu invitata de cineva. A ajuns si ora de plecare la club.Eram imbracata intr-o rochie scurta si provocatoare.Partenerul meu ma ot pupa si asta ma facea sa nu ma mai simt in largul meu. Iar cand erau melodii mai dance cum ar fi Puya, Voltaj si altii el venea la mine si vroia sa dansam mereu foarte apropiati si isi punea mana peste tot pe mine, dar i-am zis ca nu imi place asa si sa dansam impreuna doar cand vor fi asa melodiile(lente), si m-am simtit foarte bine cand i-am zis asta. A doua zi ca sa il fac sa se desparta de mine m-am comportat urat cu el.Credeti ca am procedat corect pentru ca ma simteam intr-o cusca cu o maimuta care ma tot pupa?

Răspuns Câştigător
| kiwii a răspuns:

Da, ai procedat bine.Lui nu i-a convenit, logic, dar decat sa te simti tu prost mai bine sa se simta el.Asta e.Fiecare tine la viata lui.
PS:Sa nu stai niciodata cu un baiat doar din mila. E nasol raustraight face

2 răspunsuri:
| putzulica a răspuns:

hee hee ce puteai face? daca nu stia sa se comporte si tie nu-ti placea ai procedat f bine.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Daca tie nu iti place de el, cum se comporta etc.Desparte'te de el, nu este cazul sa fi cu cineva in aproprierea lui sa nu e simti in largul tau.