Ii spui ca nu poti, pur si simplu! Daca intelege bine daca nu iar bine! Daca te pune sa faci sport de alta data nu mai mergi la ora lui Trebuie sa inteleaga si ma mir cum dracu sa rada nu am mai auzit asa ceva cand eram in clasa a VI-a i-am zis la prof ca nu pot sa fac ca am o mica problema! si nu m-a pus sa fac! Cand a venit urmatoarea ora profu ne-a zis noua (fetelor) ca atunci cand suntem pe STOP sai spunem sa nu ni se intample ceva (unele col cand nu aveau chef sa faca sport il minteau si profu credea :) TEam tzucat :*
Spune-i ca domn prof stiti ca orice fata are p luna o problm si ca iti pare raudar nu poti participa la ora lui din cauza problemei :]. Nu v'a rade ca doar ...no fi prostu pamantului :]. :* Bafta sper sa te inteleaga daca nu...lasa'l sa rada :]. :* [Fundita]
Faci sport...ce, nu te duc picioarele daca esti p stop? Rade pentru ca motivu asta il baga toate fetele tot timpu ca n'au chef de sport.
'domn profesor hello vrei sa-ti dau tamponul ca sa vezi ca sunt pe stop ' sau dai sa citeasca o carte de bio.
Spune-i : domn' profesor sunt indispusa si nu pot face azi sportul. Va intelege. sper ca te'am ajutat, fundita?:*
Foarte simplu poti vorbii cu diriginta taa, da e prof e mai nasol daca era profesoara era simplu.Sau daca nu te duci si zici ca ai probleme de sanatate saptamana asta iar saptamana viitoare il poti fac.Astea de la mine din clasa asa fac . Sper ca te-am ajutat.
"Domn prf., imi cer scuze, dar din cauza problemelor menstruale nu pot face ora." :* Scurt si la obiect. funda? .
Spune-i direct ca ai o problema lunara si nu poti face sportu saptamana asta. Daca incepe sa rade fai o reclamatie la directoare va lua masuri. fundita?
Eu i-am spus ca am o problema si ca nu pot face sportul, iar el ma intreba in continuu ce fel de problema ca e curios! Am vrut sa ma duc la directoarea scolii, dar apoi am renuntat ca oricum nu credea.
AlexEjmecheru întreabă: