Roaga-te la Dumnezeu, daca crezi in el, sa te ajute sa iasa bine eu iti jur ca am scapat cu bine din situatii grele cand m-am rugat.
Din motive greu de explicat, iubirea piere; pentru alţii iubirea pur şi simplu se pierde.Dar apoi sigur că iubirea poate fi regăsită, chiar şi pentru o singură noapte.
Relatiile de genul asta sunt foarte delicate! Sfatul meu este sa incerci sa il satisfaci cat se poate de mult! incearca sa faci tu primul pas nu astepta sa actioneze el daca vrei sa ramaneti impreuna! daca nu merge! ia putina atitudine! invita-l in oras si discutati deschis si vezi ce are pe suflet si poate vei reusi sa va iubiti ca la inceput! funda?
Nu prea vrea sa iesim... trebuie sa il rog saptamani sa iesim... si chiar nu stiu ce as putea face.
Atunci cheama-l odata undeva si vorbiti deschis! este posibil sa aiba alta iubita! vorbiti deschis si vezi ce se intampla
Eu sunt de acord cu raspunsul de jos si voi fetele ar trebui sa mai faceti ceva pentru ca dupa un dupa o perioda de timp tipul devine plictisti si in capul nostru sunte (tot eu hai no tot eu) da si voi ar trebui sa ne sadisfaceti si sa faceti primul pas de acolo daca ne convine ne descurcam noi si reactionam la faptele voastre deci da trebuie si voi sa ne sadisfaceti pe noi o perioda dupa aia iar se schimba rolurile si tot asa asta-i mersul intr-o relatie.
Buna! Din propria experienta ti-as putea spune ca daca el evita sa iesiti si evita sa-si impartaseasca durerea sau problemele personale cu tine e un semn de intrebare. Ai putea intr-adevar sa incerci sa-i spui ce simti si dupa reactia lui iti vei da seama de stadiul relatiei. Daca tine la tine,la relatie,la voi si INCEARCA sa faca ceva, e ok! Adica ii pasa, si vrea sa mai tina relatia si sa nu te piarda. Oricat am vrea in viata sa ne tinem cu dintii de o relatie sau o prietenie, cand numai merge, numai merge..Ca la inceput nu are cum sa mai fie pentru ca relatiile oamenilor se dezvolta treptat, treptat si la un moment dat cand stagneaza apare si apare monotonia. Important este ca amn2 sa vreti sa o depasiti! Toate relatiile ajung in punctul asta.Asta e un punct de vedere, celalalt se prezinta asa :baietii cand numai vor nimic cu o fata si ajung oarecum sa tina la ea, de frica sa nu o raneasca sau "sa o faca sa sufere" cum zic ei ca nu vor asta..nu ii spun, nu sunt sinceri si lasa sa cada lucrurile pana cand relatia se termina urat.Nu lasa lucrurile sa ajunga aici. Si intr-adevar, roaga-te la Dumnezeu si vei simti ajutorul. Succes!
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: