| Sky9t9 a întrebat:

Hi TPU.Cum pot sti daca o fata ma place.Eu sunt nebun dupa e, si nu pot sa o las am incercat dar ma gandeam intruna la ea, o visam zilnic.Ea este si putin mai C*rva. se da la toti, merge cu eai de mana, ii ia imbrate, si altele...De cand a inceput sa ma ia si pe mine nu mai rezist.Eu cred ca ea stie ca o plac, dar nu sunt sigur, uneori i-am zis mai discret(A zis unu "Cui i place de ea?", au raspuns toti cu da si eu am cam ezitat si am zis "Da cui nu ii place ce dracu...", sau a mai zis unu "Esti mort dupa ea" am tacut din gura si ea a zis "Lasal ma, si daca este ce?"
Acum vreo 2 ani i-am mai zis o data fata in fata eram singuri si ea a zis ca nu.Am incercat sa accept si pana la urma a trecut dar vad ca a inceput iar.Nu pot sa ignor pentru ca face parte din grupul nostru si imi face asa zi de zi, de fiecare data cand imi face asa imi vine sa o sarut, dar imi e ca ma fac de rahat.Iar daca ii spun iarasi sa fie sincera imi este ca voi primi un refuz ca si data trecuta. Daca voi primi un refuz nu cred ca voi mai putea sa dau ochii cu ea de rusine.Imi este ca are si pe altcineva (Sunt aproape sigur). Iar acel cineva cred ca face parte din grupul nostru.Deci, ce as putea face?

2 răspunsuri:
| GeannyCatty a răspuns:

Stii ce cred eu? Cred ca ar trebui sa o intrebi si daca nu vrea, problema ei poate ca sunt multe pretendente. Iar daca vr si nu iti spune o sa ai si tu si ea de suferit. Deci intreab nu mai ezitawinking

| Sky9t9 explică:

Scuze pentru greselile gramaticale, nici macar sa scriu corect nu pot cand ma gandesc la ea.