Bună!
Dacă greşeai cu ceva, se supăra din prima zi.
Eu cred că, a stat cu tine o zi cu un motiv, s-a folosit de tine sau a vrut să vadă ceva.
Există posibilitatea şi ca ea să creadă că nu o placi, de aceea cel mai bine este să-i vorbeşti despre acea zi.
Succes, şi să-ţi rezolvi toate problemele cu ea!
Mdea. am vorbit am aflat ca intre timp un alt baiat caruia ii placea de ia a vazut ca am mers impreuna sa mincam si fiind gelos (nu vad alt motiv) i-a spus pe mess ca eu i.am zis lui nu stiu ce despre ea... in fine acum am clarificat mersi de raspuns
Nu ai gresit cu nimic. Din ce ai scris tu am impresia ca ea crede ca lumea ii poate fi la picioare, o superficiala, nehotarata care nu are control asupra vietii ei.
E o vita incaltata.
toate fac asa la un moment in pubertate, asa sunt ele. ignore-le ca sa te pui la umbra de deceptii. cand s-o mai da la tine o iei la bani marunti cu ce figuri au fost alea data trecuta, unde se crede pe platoul de filmare la Disney Channel?
Poate a avut doar de castigat un pariu!
Daca doar intr-o zi te-a ignorat sau nu a mai interesat-o de tine asta e singura solutie.
Daca te placea nu ii trecea intr-o zi.
Deci stai chill, nu e vina ta!
Nu nu ai gresit cu nimic pur si simplu a facut misto de tine ...sa dat la tine doar asa la vrajala..sa nu ai incredere in ea te pup