| SunnyFlame a întrebat:

Hi TPU! deci m-am intalnit azi cu unu [adica ne-am intalnit de vreo 3 ori]si infine...am fost la suc. dupa ne-am plimbat prin parca.si cand sa ne sarutam :-o [ce credeti ca s-a intamplat]laughing[Fundaaa]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unu = iubitul tau? Sa iti fie rusine.
Cand sa va sarutati : usturoi sau ceapa/ ai descoperit ca nu stii sa saruti - nu stie/ suna telefonul/l-a strigat cealalta iubita si tu ai ramas cu buza umflata - te-a strigat "un" celalalt/ avea- aveai afte / te-a refuzat/ s-a repezit sa te sarute altundeva/ s-a luat de voi un grup de smecherasi/erau parintii lui- tai prin parc si au observat/ai descoperit ca ai-a calcat in noroi/ai remarcat faptul ca nu este iubitul tau/ a facut un gest obscen sau nepotrivit.
Le-am nimerit, fată rolling eyes?

7 răspunsuri:
| SunnyFlame explică:

De fapt mi.a sunat telefonuulaughing))

| zeitaana a răspuns:

Si-a inghitit limba. i-au picat dintii... i s-au spart maselele. i s-a turtit nasul. i s-au umflat ochii si ce sa vezi. s-a dezintegratlaughingrolling on the floorlaughingrolling on the floor

| AnkiCardle a răspuns:

Ce?

| MrsDraculescu a răspuns:

Stiu raspunsul.il stiu!
caz 1. a venit un extraterestru mic si albastru si v-a dus pe planeta lui `mo si f.o.c.a si ati devenit robotzi.
caz2.v-ati lovit nas in nas si i`a cazut si ai vazut ca este un Robotlaughinglaughinglaughing

| justme_3711 a răspuns:

Suna telefonul si iti zice mamicuta ta "MARS ACASA!winking "

| BeastMaster a răspuns:

Ce? tia stranutat in nas?laughingsau ti-a spus... scuze eu am crezut ca vrei sa fim doar prieteni ca eu sunt de fapt gay?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aiurea, mersi de fundita, dar nu e drept. Am vrut sa vad cat sunt de creativa, desi eram sigura ca nu o nimeresc.