| Swallow a întrebat:

Hi TPU.deci mie imi place de un baiat, noi vorbim doar cu ajutorul internetului. El imi trimite site`uri amuzante, interesante, etc. pe cind eu stau doar si raspund "fain ", " big grin", etc.As vrea ft mult sa gasesc teme de discutii, insa nu stiu despre ce straight face el e foarte amuzant si mereu ma face sa rid happy As vrea sa devin o companie placuta pentru el, sa vrea sa vbim mai mult, cum as putea ajunge la asta?! Despre ce sa vorbim?! Poate sa-l intreb ceva? Dar daca DA -ce anume?! Ce sa intreb ca sa nu se observe ca`l plac?! Nu stiu, poate ajuta la ceva-ii place tare rock`ul in special grupa Fob-Fall out boy [asa cred ca se numeste], three days grace si maroon5. Mie la fel imi plac aceste trupe insa nu stiu daca cintecele care`mi plac ii vor placea si lui. Off, deci sunt foarte confuza. sad Am nevoie de ajutorul vostru! puppy dog eyes Funda * si voturi fireste happy

Răspuns Câştigător
| sebastyancuidiny a răspuns:

Pai incearca sa fi si tu amuzanta, incearca sa-i mai povestesti chestii amuzante, fi mai perceptiva la ce-ti spune el, nu-i mai raspunde asa monosilabic sau bisilabic ca asta devine monoton pentru el. Mai jigneste-l in gluma din cand in cand daca ii place, cel putin incearca, daca nu-i place cu jigniri, alinta-l, dar asta subtil... Legat de trupe, muzica, incearca-ti norocu n-ai ce pierde, oricum daca el vorbeste cu tine chiar daca tu nu prea ii vorbesti e clar ca si lui ii place de tine si incearca sa gaseasca o tema pe care sa fiti amandoi la fel de comunicativi. happy Fundă?

0 răspunsuri: