Parerea mea este ca tu ar trebui sa vb cu el pe mess si sa-i spui ca il iubesti foarte foarte mult si sa nu te uite, sa te astepte, promite-i ca atunci cand ajungi in tara o vei face cu el...si ca mori fara el si alte chestii, ca sa nu il indepartezi de tine.Nu promite lucruri de care nu te poti tine, dar sunt sigur ca sex poti sa faci cu el, pentru ca din ce mi-ai povestit este un baiat foarte special cu care te intelegi.Cand vii in tara, evita sa te intalnesti cu el afara, cheama-l pe la tine, sau du-te tu la el si cand intri pe usa nu intra cu mana in buzunar:"Ce faci iubi?, Bine pa". Intra si nu zice nimic, o privire, un sarut lung si un "Te iubesc" sincer il va face sa nu te uite niciodata. Sper ca te-am ajutat.
Bine, nu doar prin sex ii poti demonstra ca vei ramane la aceleasi sentimente pentru el indeiferent cat de departe sunteti unul de celalalt. Si inca ceva... daca te iubeste cu adevarat te va astepta si 20 de ani, dar stii asa sunt baietii. Rabdarea nu este chiar punctul lor forte. Succes!
Anda ai dreptate sunt baiat si stiu cum e sa nu ai prietena aproape... te simti rau de tot Paraca ai vrea sa cauti pe altcineva, dar te gandesti tot la prietena ta pe care o iubesti.Nu merita sa strici relatii pentru o "aventura".