| CrazzyDoll_9353 a întrebat:

Hi TPU! Help Me. Eu locuiesc in italia de 8 ani. din luna septembrie pana in decembrie am vorbit cu un baiat din romania ( mai precis chiar din orasul de unde stau eu) pe mess asa ca amici la inceput era caterinca gen : " ce faci viata mea " apoi am inceput sa ne atasam foarte mult unu de celalalt si sa zicem ca intr-un fel eram impreuna dar adevarata relatie a inceput cand eu m-am dus in romania adica pe 18 decembrie. ne intelegeam super bine, stateam tot timpul impreuna, ma duceam zii de zii la el acasa, i-am cunoscut parintii. la un moment dat ma gandeam si sa o fac cu el, vroiam sa fie primul din viata mea, dar nu am facut nimic.ieri m-am rehntors in italia. momentul cel mai dureros a fost cand stateam in bratele lui, plangeam, si el imi stergea lacrima, simteam ca mor ( poate ca sunt ridicola dar credeti-ma ca este cel mai urat lucru ) am ajuns aici vorbim pe mess, la telefon ne alintam dar el mi-a spus ceva gen : " sa nu punem avatare ca rade lumea de noi si sa o lasam mai moale cu poze si cu chestii de genul asta. " a zis ca el ma asteapta indiferent de ce s-ar intampla, ca sunt doar a lui si el doar al meu dar totusi imi este mare teama ca pana in februarie cand ma voi intoarce din noi o sa il pierd. il simt mai rece, ca ma evita putin Poate pentru ca si lui ii este greu acum fara mine. ce sa fac? cum sa procedez? [ imi cer scuze ca este a 2a oara cand pun aceasta intrebare dar am nevoie de cat mai multe sfaturi :sad ] dau funda :*

4 răspunsuri:
| CrazzyDoll_9353 explică:

M-am rehntors in Italia de joi **

| GMan_3569 a răspuns:

Parerea mea este ca tu ar trebui sa vb cu el pe mess si sa-i spui ca il iubesti foarte foarte mult si sa nu te uite, sa te astepte, promite-i ca atunci cand ajungi in tara o vei face cu el...si ca mori fara el si alte chestii, ca sa nu il indepartezi de tine.Nu promite lucruri de care nu te poti tine, dar sunt sigur ca sex poti sa faci cu el, pentru ca din ce mi-ai povestit este un baiat foarte special cu care te intelegi.Cand vii in tara, evita sa te intalnesti cu el afara, cheama-l pe la tine, sau du-te tu la el si cand intri pe usa nu intra cu mana in buzunar:"Ce faci iubi?, Bine pa". Intra si nu zice nimic, o privire, un sarut lung si un "Te iubesc" sincer il va face sa nu te uite niciodata. Sper ca te-am ajutat.

| anDa a răspuns:

Bine, nu doar prin sex ii poti demonstra ca vei ramane la aceleasi sentimente pentru el indeiferent cat de departe sunteti unul de celalalt. Si inca ceva... daca te iubeste cu adevarat te va astepta si 20 de ani, dar stii asa sunt baietii. Rabdarea nu este chiar punctul lor forte. Succes!

| GMan_3569 a răspuns:

Anda ai dreptate big grin sunt baiat si stiu cum e sa nu ai prietena aproape... te simti rau de tot straight face Paraca ai vrea sa cauti pe altcineva, dar te gandesti tot la prietena ta pe care o iubesti.Nu merita sa strici relatii pentru o "aventura".