| jellyg a întrebat:

Hi TPU! Imi place de un baiat cu care voi fi colega.Am vorbit pe mess, am ras si chestii din astea, doar ca mi se pare putin cam superficial si super pretentios la fete(nu iarta aproape niciun defect). Imi place si ca fizic si oarecum si ca persoana.Plus de asta este rocker(eu nu) si nu prea avem puncte comune in zona asta.Nu stiu cum as putea sa'l fac sa ma placa.Ma necajea un baiat intr'o zi, iar el s-a luat de acel baiat si baiatul respectiv l-a amenintat cu bataia.Atunci m-am simtit cam ciudat pentru ca... cam din cauza mea dar a zis ca el nu se teme si e fericit ca nu se mai ia de mine acum. Daca puteti sa'mi dati un sfat, il ascult cu placere.Multumesc!

2 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna!
Cred ca ar trebui sa fi tu insati! Daca te va place o va face pentru ceea ce esti tu.Continua sa comunici cu el in felul asta te va cunoaste mai bine, dar de asemenea si tu pe el.
Succes!

| MeMyself a răspuns:

Vorbeste in continuare cu el, si ce daca nu iti place rockul si lui da.asta nu va fi un obstacol,incearca sa afli alte interese de-ale lui si poate gasesti ceva comunhappy.fi mereu sincera cu el,incearca sa ii fi prietena, zambeste-i, poate poti iesi cu el la un suc sau la o plimbare...nu neaprat singuri si cu niste prieteni.pentru inceput si dupa ce vei fi sigura ca simte ceva pentru tine spune-i ca il placi si daca simte la fel :d.va fi super! Baftaaa!