| JustDoIT11 a întrebat:

Hi TPU! Imi place de un baiat foarte mult, dar eu sunt cam timida. El se uita la mine, dar nu cred ca ma place. Prietenele mele ma cam obliga sa ma dau la el, dar eu nu pot. As vrea sa il salut intr-o zi, dar mi-e frica pentru ca ar putea zice ca nu ma cunoaste si de ce l-am salutat. Si eu nu prea am tupeu pentru ca nu am par lung si chestii din astea. Mi-e foarte frica sa vb cu el. Maine o sa-mi iau inima in dinti si o sa-l salut. Stiu ca e vorba de un simplu "buna" dar pentru mine e foarte greu. Mai ales ca colegele lui sunt cam rele si se iau de mine daca vb cu el. Mine nu imi pasa de ele, dar... Dati-mi un sfat despre ce as putea vb cu el sau cum sa incep. Si nici nu stiu cum sa le spun prietenelor mele ca vreau sa fac asta singura, nu cu ele dupa mine. Multumesc. Dau funda!***

4 răspunsuri:
| lilcide a răspuns:

Si daca il saluti si zice ca nu il cunosti ce? Numai bine faceti cunostinta vorbiti, fi mai sigura pe tine cand vorbesti. Daca tu crezi ca arati bine asta conteaza si iti zic eu daca arati bine nu o sa te intrebe el de ce il saluti... poate ar fi vice versa. Oricum ceea ce conteaza e ca incerci el nu e ultimul baiat de pe planeta si nici copii nu o sa ai cu el sigurat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atentă! Când te priveşte zâmbeşte-i uşor, după aceea încearcă să priveşti în altă parte...mai fă doi paşi spre el şi spune-i "bună!" Observă cum reacţionează,dacă ţi-a spus "bună",zâmbeşte-i din nou (sigur va spune el şi un ce faci sau altceva),iar tu încerci să menţii conversaţia cât de cât. Dacă şi el te priveşte şi îţi zâmbeşte şi se poartă frumos cu tine e clar că va trece la etapa următoare invitându-te la un suc sau cerându-ţi un nr de telefon, un id. Sper să ai curajul să faci ceea ce simţi, chiar dacă inima va bate din ce în ce mai tare. Ai încredere în tine şi în propriile forţe. Prietenelor tale nu le spune prea multe, poate unele nici nu merită să ştie prea multe. Să nu ai mare încredere în ele, te pot săpa pe la spate oricând! Multă baftă mâine!

| Neberius13 a răspuns:

Your username is " just do it " right?
cat despre prietenele tale, spune-le pur si simplu, daca-s prietenele tale vor intelege...

| ramonika12 a răspuns:

big grin pai spune-le prietenelor tale ca incerci singura. iar conversatia cu el hmm pai intai fa-ti curaj sal saluti dar oprestete in fata lui si intreaba ce face. etc. si in legatura cu colegele lui nu le baga in seama si spune-le vreo doua sa le inchizi guritele