Posibil doar s-o fi speriat, sfatul meu este doar să-i mai dai puțin timp. Sunt sigur că totul va intra înapoi în topica firească. Adevărul este că cu siguranță ți-ai luat un loc destul de bun în mintea ei și sunt la fel de sigur că nu o vei pierde... Frate, trebuie să recunosc că mi-aș dori tupeul tău... Respect!
"trebuie să recunosc că mi-aș dori tupeul tău" ) Si eu la fel. Ce norocos este.
Probabil ca il iubeste amice -asa se poarta fetele cand te bagi peste ele si prietenu lor devin Irascibile.Aha parca ziceai ca prietenu ala al ei e un mustacios , oare ce-o gasi la el e ma intreb si fa-o si tu ...cand o sa gasesti raspuns atunci o sa ai si o rezolvare la problema. Fundia.:-D?
Salut,pai ziceti ca v-ati sarutat nu? si ea are iubit,poate in momentul cand v-ati sarutat iubitul ei va vazut, nu cred ca a reactionat la bataie sau la nervi, dar cred ca prietena ta a fost asteptata de iubitul ei si poate o fi certato ca va vazut sarutandu-va sau nu stiu ce, si ei cred ca ii placea de tine ca nu a zis nimic cand ai sarutat-o ca avea iubit si si-a dat seama ca a gresit cand a ajuns acasa, nu prea stiu ce sa zic...
Eram pe o strada pustie nici masinile nu trec. Daca ne-a vazut un porumbel e bine.
Mda ....nu stiu ce sa zic, ori ai luat-o prin surprindere si e bulversata ori nu te place...
Daca te place o sa te caute ea, sfatul meu e sa o lasi in pace, nu o mai cauta, ca asa vede ca umbli dupa ea ca un catelus si va face ce vrea din tine;)
http://youtu.be/CCK3luJOHho
Normal ca e vorba de o simpla sperietura, m posibil sa o fi luat cam tare, si fetele asa reactioneaza in cazuri de genul asta.
Mult noroc!
Si inca ceva: ar trebui sa cauti conjugarea verbului,, a zice". Si cand ma gandesc ca eu sunt taxata si facuta analfabeta de toti cretinii doare pentru ca din neatentie si graba mi se mai intampla sa scriu legat unele cuvinte... Dar nu scriu la in loc de l-a, sa in loc de s-a, sau in loc de s-au, etc. Miseintamplacateodatasascriucaacumdeoareceimielenesadauspacesivreausaitipunlatreabaaceicativaneuronipecareiimaiai
Aha... Inteleg... Deci toti care asculta rap / hip-hop and reggae ascutla doar ca sa para "cool"? Te-ai pus rau cu ei + nu sunt analfabet sunt adolescent si gresesc sunt inca la scoala. Muzica cu mesaj e Rapul/Hip-hopul si reagge atat. Ce? Manele sa transmita un mesaj? Nu ai sa vezi. One Love!
Ba tipule, de unde ai ajuns tu la concluzia tampita ca ascult manele? Crezi ca in afara de reggae si hip-hop nu mai exista alte genuri care pot fi ascultate?
Se pare ca tu esti tampitul in aceasta conversatie. Pot fi ascultate tampitule dar eu spuneam de mesaj tampitule ca nu mai este muzica cu un mesaj clar si adevarat in afara de cele enumerate de mine TAMPITULE!
In primul rand sunt fata. In al doilea rand, in afara de cateva trupe de rap care transmit un oarecare mesaj social, rap-ul este nul. Aici ma refer la multi cantareti afro-americani care in melodiile lor abordeaza aceleasi subiecte precum o fac manelistii romani. Cat despre reggae pot sa spun ca este o muzica care este destul de ok pentru jamaicani, cei care vor sa imite stilul asta nu pot fi decat penibili. Daca vreodata vei lua decizia sa iti faci dread-uri, iti doresc sa te umpli de paduchi. Pace frate!
Crezi ce vrei! Despteptul cedeaza primul . Pace! One Love!
RRSecularHumanist întreabă: