Mai, eu ma spal cu pasta de dinti colgate, si cu periuta de dinti tot de la colgate. Sper ca nu vrei sa spun si seria. Dimineata. Cand ma spal eu nu dat din stanga in spre dreapta dar nici de sus in jos, eu fac cu periuta un fel de cerculete. Prima oara pun pasta de dinti pe periuta, spal mai inai fetele din fata, apoi din spate, si apoi unde se termina dintele daca pot spune asa, dupa imi clatesc gura cu apa, iau apa in gura, cum ar veni imi umplu gura cu apa, o tulbur si scuip, asta in jur de 3 ori. Dupa spal si peiruta, dupa ce ma sterg la gura. Si gata:-)
Ce tare el nu se spala)). Macar e sincer omul. Deci eu ma spal pe dinti totusi dimineata pentru ca timpul nu imi permite mie sa ma spal dupa fiecare masa .Cu Colgate dimineata .Si cateodata seara cand ajung acasa si nu sunt foarte obosita.iar in restul zilei mestec la guma cat cuprinde.am cam devenit obsedata de guma in ultimul timp[ORBIT]
Poi... nu stiu sa-ti explic. stiu ca daca vrei sa ai dinti albi sa te mai speli din cand in cand cu sare... parerea mea du-te la dentist el iti va explica cel mai bine si cel mai corect! Pupicei :*
maria4567 întreabă: