| SwEeTnEsS a întrebat:

Hi, TPU. (intrebare pentru baieti) cum vreti sa va fie prietena ideala? Am in vedere la carakter dar si la infatisare?
Eu deja nu mai inteleg ce nu ii ajunge baietzilor.

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Sunt fata, dar iti raspund si eu.

Niciodata, dar NICIODATA. Nu o sa te placa toti baieti, pentru ca gusturile nu se discuta!

Trebuie sa ai un aspect placut, sa te imbraci bine, calcat, curat, sa-ti speli parul, sa te aranjezi, sa te ocupi de igiena necesara.

La comportament sa fii amuzanta[asta cauta toti], sociablia, sa nu te superi mereu din orice, sa nu fii foarte geloasa, d-astea.

3 răspunsuri:
| vOdK a răspuns:

Pai dpdv personal eu as vrea sa fie : bruneta, ochi negri, forme bine conturate, buze mari numai bunae sa fie muscate, sa fie deo seama cu mine sau mai mare dar nu cu mult, in nimic un caz mai mica! sa stie sa iubeasca, sa stie sa ia decizii si sa si le asume, sau mai bine sasi asupe esecul daca e cazul! alt ceva... ce pot sa mai zic ...atat de-o cam data! pwpikei papa

| Alexandru_8811 a răspuns:

Prietena perfecta, din punctul meu de vedere trebuie sa aiba un chip placut si un zambet frumosbatting eyelashes, pe langa astea imi plac persoanele cu o cultura generala foarte bogata, cu care te poti contrazice in anumite domenii si...sa fie intelegatoare.

| EMNES7Y a răspuns:

Sa fie amuzanta, de incredere, calma si iubitoare.Aspect fizic...blonda/bruneta,ochi albastri, corp frumos si cel mai important lucreu, parerea ma: sa nu aiba fite in eahappy