| Larisa005 a întrebat:

Is cu prietenul meu de aproximativ o saptamana si totu e foarte sec, adica cel putin la telefon chiar nu avem ce vorbi, si faptul ca il tot intreb ce face il cam enerveaza, vreo propunere? funda!

Răspuns Câştigător
| Denis_1354 a răspuns:

Pai is 2 variante
-ori te inseala
-ori nu ii place sa fie stresat cu telefoane, asa is si eu, daca vorbim la telefon ce mai vorbim fata in fata? si dupa ii sec.Pe mine daca ma seaca o fata in fiecare zi cu telefoane ori vorbesc cu ea si ii explic ori ii dau verde...vezi incearca sa vorbesti sincer cu el daca mai are rost sa fiti impreuna sau ce il deranjeaza ca sigur are ceva pe suflet

8 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Bună. Lasă-i un timp pentru el. Când i se va face dor de tine, te va căuta cu siguranţă. Şi dacă totuşi nu te mai caută, atunci încearcă să vorbeşti cu el despre asta.Succes!

| Anca a răspuns:

Draga mea, daca tu nu ai subiect de discutie cu el, DEJA, pentru mine e mai mult decat clar. Vad ca pentru tine nu.
Pur si simplu NU sunteti compatibili.

Si sa stii ca, nici compatibilitatea si nici dragostea, nu vine in timp.
Eu cel putin nu cred asta!
Ori iubesti, ori nu iubesti! Ori arzi de nerabdare sa vorbesti cu el, si te intinzi la povesti o ora, desi tu trebuia demult sa fii in alta parte, dar nu ti-ai dat seama cum a trecut timpul. ori nu.

Cand vei fii compatibila cu o persoana vei reusi sa vorbesti cu el atat de multe, incat in final nici nu mai stii ce ai vorbit cu el. Vei avea doar un zambet larg pe fata si vei ofta a fericire! happy

| justmeesb a răspuns:

Destul de aiurea sa nu ai ce vorbi cu omul cu care esti si se pretinde ca-l iubesti. Voi sunteti impreuna ca urmare a faptului ca aveti multe in comun presupun, aveti aceleasi hobby-uri, planuri, idei, altfel nu vad de ce ati fi impreuna ori lucrurile de mai sus presupun multa comunicare, fara comunicare in relatie nu e nimic, nu vreau sa te dezamagesc dar in ritmul asta o sa va despartiti, comunicarea e pe primul loc si e greu ca noi sa-ti dam idei de conversatii, asta vine de la sine, daca nu vine cred ca e clara concluzia.Bafta oricum si nu pierde timpul aiurea, e asa pretios.

| HotChoclate a răspuns:

Propun sa te desparti de el.Sunteti de o saptamana impreuna si deja nu mai aveti subiecte de discutie.In cazul asta nu ar putea fi vorba de o relatie serioasa.Mai bine renunti acum pana nu pui sufltehappy

| deadea23 a răspuns:

Gândeşte-te totuşi are vreun rost relaţia asta?
Dacă "da", atunci ia-o de la 0.
Încearcă să aflii ce-i place, ce face deobicei.Doar aşa vă veţi găsi subiecte să povestiţi.

Dar asigură-te că merită relaţia şi că el te place cu adevărat!

| DeeDee_4511 a răspuns:

Eu cred ca daca te iubea cu adevarat nu il enerva faptul ca il intrebi ce face straight face.
Chiar nu stiu ce sa zic. Vorbeste serios cu el si spune-i tot ce simti.ca tu crezi ca relatia e cam seaca si etc.
Bafta :*!

| SteauaROsie a răspuns:

Mda,
si eu am patit la fel
numai ca fata ma suna
ma intreaba ce fac laughing
iar yoo in momentul ala
nu par nervos sau altfel
absolut normal
dar totusi te plictisesti de la cuvantul astalaughing
ce faci?/tot timpul
cand vorbesc cu ea, trec direct la subiect

| andThatsHowIMetYourMother a răspuns:

Du-l inapoi de unde l-ai luat e defect...Vezi tu cand ai un prieten si ca iubiti cu adevarat discutiile trebuie sa mearga de la sine.