| Ela_8933 a întrebat:

Hi TPU!
m-a invitat in oras un baiat care imi place fff mult, ce pot sa fac la prima intalnire? adica cred ca si el ma place nu stiu sigurthinking cum as putea sa fac eu primul pas?

Răspuns Câştigător
| Mihai_7432 a răspuns:

Intai vezi cum gandeste. daca are o gandire ok si se comporta frumos gen "gentelman" eu zic ca la plecare o imbratisare scurta si un mic sarut ar fi ok big grin

4 răspunsuri:
| cristal_7578 a răspuns:

Din moment ce te `a invitat el in oras cred ca te place. spune`i ca il placi, poate si un mic sarutbig grin, o imbratisare dulcehappy... daca te place nu cred ca`l vor deranja lucrurile astea ...baftahappy

| Dan a răspuns:

Mergi in parca sau la ocofetarie, saruta-l, vorbeste despre iubire, prietenie, relatia dintre voi.Sunt fericit pentru tine! Noroc sa ai, pa!

| shtephie a răspuns:

Deja el a facut un prim pas, te'a invitat in oras. Aq lasa'l sa vezi cum vb, cum se comporta, ce'ti spune la intalnire.

| εїз a răspuns:

Mai întâi de toate, citeştel, vezi cum e el, să ştii despre el multe, dacă îl cunosti doar virtual pe internet, eu spun să nu te duci la întâlnire, că cine ştie, pe internet îşi dă altă faţă, dar în realitate e altfel. Ai grijă cu astfel de persoane.
Pa, pa