anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi, TPU! Mam mutat cu iubytul meu de un an! Ne place sa facem sex, dar problema este ca el nu face nimic! Asteapta sa fac eu totul! Dc? El imi spune ca nu a mai avut pe nimeni asa ca mine. K sunt nebuna, salbatik. K ma adora in pat! Ce trebuie sa fac ca sa ma satisfaca si el pe mine, nu doar eu pe el? Dau fundita!:*

9 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Hm`.vorbeste deschis cu el si spune`i ce vrei.

| Alexandra_4520 a răspuns:

Poate iubytul tau nu te mai iubeste sau profita de tine, eu sper sa-ti dai seama.

| Obbsesive a răspuns:

Rsp,plz!:*

| Obbsesive a răspuns:

Dar el stie.winking

Nu face nimic in sensu asta!

| Patry a răspuns:

Spune-i sa nu ii fie rusine de tine sau fi directa si spune-i sa te mai satisfaca si el din cand in cand happy. Sau spune-i ca sa nu astepte sa te rogi de el. happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu cred ca e genul lenes in pat si nu il intereseaza deloc cat de satisfacuta esti tu.Un egoist care il intereseaza doar placerea.

Daca te iubeste trebuia sa iti demonstreze si in pat.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai nenorocul unui iubit lenes si egoist in pat, draga mea. Spune-i ca daca vrea sa te pastreze e cazul sa devina mai interesat! E urmarea fireasca, ce femeie rezista langa un barbat daca nu o poate sau nu-l intereseaza sa o satisfaca? Mult noroc!

| Julia89 a răspuns:

Nasol.dar de ce nu ii spui sa nu mais tea ca un bou si sa puan osul la treaba? ca in pat e nevoie de 2 mai ales cand e v de dragoste.sau poti ca nex time cand faceti dragoste nu mai fa nimic sa vezi cum isi da seama imediat.el profita.nu e corect.ai si tu nevoile tale.

| glamour a răspuns:

AlexandraPrivat, ce-ar fi sa nu te mai bagi in lucrui de oameni mari? Ai 11 ani, mai nou copii sunt experti in relatii si sex? Lasa-ne pe noi si ai grija de tine.
Eu zic sa discutati deschis despre asta, numai asa se va rezolva totul. Spune-i ca ar fi cazul sa mai aiba si el initiativa in pat, nu numai tu, daca tu esti mai salbatica nu inseamna ca el trebuie sa stea spate si sa faci tu totul.

Întrebări similare