| Rio4cwalk a întrebat:

Hi TPU! Mda, am o problema si nu stiu ce sa facrolling on the floor. Iarna trecuta am fost cu o fata si m`am despartit de ea dupa o luna pentru ca s`a suparat ea din nu stiu ce motive ...Ee, acum 3 zile m`a intrebat pe mess daca vrea sa ne impacam si i-am spus ca da. Urmatoare zi cand ne-am intalnit am pupat`o si am observat ca este foarte grasa. Adica nu stiu, simteam cum mi se blocasera buzele in obrazul ei straight face. Ideea e ca nu stiu cum sa ma despart de ea acum ca m`am grabit ca fata mare la maritat ca de obicei si n`am fost atent inainte sa vad daca e genul de fata care imi place.
Soo, cum asa putea sa ma despart de ea fara sa-i frang inima si de asemena fara sa sufar si eu dupa pentru ca in acceasi scoala cum mine? happy
Multumesc anticipat, astept raspunsuri si bineinteles dau si fundita.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Tataie=dude,deci nu te mai da lovit.

2. Spune-i ca te-ai pripit acceptand reluarea acestei relatii fara sa vorbiti inainte de ceea ce s-a intamplat acum 1 an.Ca nu mai simti ce simteai atunci, si ca nu vrei sa o faci sa sufere.

Ceva de genul ar trebui sa sune.

5 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Buna! kiss

Este de apreciat faptul ca iti pasa daca sufera sau nu, eu zic ca ar trebui sa-i spui ca te-ai inselat, ca te-ai grabit si ca de fapt tu nu m-ai simti nimic pentru ea dupa un an si ca o sa ramaneti prieteniwinking

Succes kiss si daca mai ai nevoie de ajutor da-mi add la mary_only_4u si o sa fiu acolo cand o sa ai nevoiehee hee.

| harciog a răspuns:

Mai tataie mai, ia-ti un trening si adidasi si ei la fel si construiti amindoi o lume doar a voastra. Faceti sport impreuna tataie.Nu-i nici o rusine.

| DizzyXD a răspuns:

Off asa sunt toti baietii cauta fete nici prea grase nici prea slabe, eu am o problema ca sunt foarte slaba laughing
Ii spui ca avenit fosta ta prietena latine si ca a inceput sa planga si ca o iubesti mult... baga vrajeala frate esti baiat rolling on the floor

| Rio4cwalk explică:

Eu nu`s gras, eu sunt foarte slab chiar... Ea e problema laughing

| Rio4cwalk explică:

@harciog Tataie poti sa-i spui tatalui tau, citeste intrebarea cu atentie...