Daca lui ii place de tine e foarte ok.asa am patit si eu adica o fata de care imi placea a venit si mi-a zis ca trebuie sa faca ceva.eu am intrebat-o ce si ea ma pupat...si a continuat nu doar 30 de sec...bafta si incearca:*
Eu cred ca lui ii place cit de cit de mine insa are prietena, asta incurca tare?
Daca te place mai mult ca pe aceea fata, nu o sa-l intereseze.si eu eram cu una atunci cand ea m-a pupat...... daca vrei sa vb mai mult lasa-mi prin pm id-ul tau
Daca in 5 ani nu ai reusit sa te faci remarcata, mi-e greu sa cred ca vei reusi intr-o saptamana...fi mai indrazneata, baietii vor fete hotarate nu fraiere care asteapta printul pe cal alb...
Am reusit sa ma fac remarcata anul trecut mi-a propus intilnire da nu stiu ce era cu mine si am refuzat, insa nu`i pe asta.Acum nu stiu ce sa fac, decis a`l sarut ori nu?!
Pai mai intai intalnestete cu el, iesiti undeva impreuna si mergeti intr-un loc mai retras si va sarutati, lasa totul sa vina de la sine
Reciteste te rog itnrebarea EL ARE PRIETENA! e pur si simplu o MARE dorinta de`a mea sa-l saurt, adica sa-i simt buzele. Acum ce spui?
Apai, trebuia sa fi actionat si tu inaintea fetei, acum asteapta sa se desparta de ea, sau fal chiar tu sa o paraseasca, fi mai sexy
Sa nu te-mpinga aghiuta la asa ceva. Poate sa creada ca va filmeaza cineva sa ii arate ei. Probabil (cu accent pe probabil) ta va ura si cred ca ar fi bine sa ii spui ca vrei sa faci asta odata p mess (nu lua de bune rasp mele k ma pot insela)
Mersi,insa oricum mai razgindit mai de`mult sa n`o mai fac
Incercarea moarte n-are! incearca!
(cati ani ai?)
14...in decembrie 15
Deci imi dai messengerul tau sau skytpe`ul;?
Alex.haha10
În mod normal aş spune nu, dar având în vedere că îl placi de 5 ani, că tu nu-i eşti indiferentă şi că a-l săruta e cea mai mare dorinţă a ta, cred c-ai putea încerca. Mai rău decât te simţi acum, nu cred că vei avea de ce să te simţi... măcar vei şti c-ai făcut tot posibilul să te bage în seama... şi până la urmă, îţi vei îndeplini dorinţa. Ăsta a fost doar punctul meu de vedere, dar tu faci cum simţi pe moment. Baftă!
Este de la messenger
Mai baga-l odata alex.haha10 ...nu-mi apare ca te am
Deci esti minuntata! ador oamenii astia cu idei nebunatice.si chiar cred ca ar trebui sa incerci sa-l saruti. daca va fi asa exact asa cum suna.inseamna ca va fi foarte amuzant si de neuitat.bafta la pupaceala!:*