| Swallow a întrebat:

mi-a venit o alta idee timpita in capul meu genial laughing vreau vineri sa-l sarut. love struck :* tongue Repet povestea, il plac de 5 ani, nu ne-am intilnit (adica sa fim vreodata impreuna), el are prietena si se intilnesc de 2 luni, iar eu il iubesc (cred) laughing. Sa`l sarut e cea mai mare dorinta pe care am avut`o vreodata.Si ce ziceti daca vineri dupa ore, cind mergem spre casa sa-l iau de mina, sa-l trag mai in spate si sa-i zic "scuze, dar trebuia s`o fac! "~~~dupa care`l sarut? Nu va imaginati cit de tare vreau sa-l simt macar pe 30 de sencunde aproape sad sa-i simt buzele... ufff. sadsad Baieti, ce`ati zice? Voua v-ar placea asa ceva? worried dar voi fetelor, ati face asa ceva? sad

Cel mai tare ma tem sa nu fiu respinsa, adica sa ma impinga inapoi si sa ma refuze sad worried de asta ma tem cel mai mult si nu de intrebarile care vor urma dupa` sad voi ce spuneti? poate niste sfaturi?!

Răspuns Câştigător
| anonimteiubesc a răspuns:

Daca lui ii place de tine e foarte ok.asa am patit si eu adica o fata de care imi placea a venit si mi-a zis ca trebuie sa faca ceva.eu am intrebat-o ce si ea ma pupat...si a continuat nu doar 30 de sec...bafta si incearca:*

| Swallow explică (pentru anonimteiubesc):

Eu cred ca lui ii place cit de cit de mine sad insa are prietena, asta incurca tare? sad

| anonimteiubesc a răspuns (pentru Swallow):

Daca te place mai mult ca pe aceea fata, nu o sa-l intereseze.si eu eram cu una atunci cand ea m-a pupat...big grin... daca vrei sa vb mai mult lasa-mi prin pm id-ul tautongue

24 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Daca in 5 ani nu ai reusit sa te faci remarcata, mi-e greu sa cred ca vei reusi intr-o saptamana...fi mai indrazneata, baietii vor fete hotarate nu fraiere care asteapta printul pe cal alb...

| Swallow explică (pentru elasexygagica):

Am reusit sa ma fac remarcata laughing anul trecut mi-a propus intilnire da nu stiu ce era cu mine si am refuzat, insa nu`i pe asta.Acum nu stiu ce sa fac, decis a`l sarut ori nu?! worried

| elasexygagica a răspuns (pentru Swallow):

Pai mai intai intalnestete cu el, iesiti undeva impreuna si mergeti intr-un loc mai retras si va sarutati, lasa totul sa vina de la sinelove struck

| Swallow explică (pentru elasexygagica):

Reciteste te rog itnrebarea worried EL ARE PRIETENA! e pur si simplu o MARE dorinta de`a mea sa-l saurt, adica sa-i simt buzele. Acum ce spui?

| elasexygagica a răspuns (pentru Swallow):

Apai, trebuia sa fi actionat si tu inaintea fetei, acum asteapta sa se desparta de ea, sau fal chiar tu sa o paraseasca, fi mai sexywinking

| FlyingSoul a răspuns:

Sa nu te-mpinga aghiuta la asa ceva. Poate sa creada ca va filmeaza cineva sa ii arate ei. Probabil (cu accent pe probabil) ta va ura si cred ca ar fi bine sa ii spui ca vrei sa faci asta odata p mess (nu lua de bune rasp mele k ma pot insela)

| Swallow explică (pentru FlyingSoul):

Mersi,insa oricum mai razgindit mai de`mult sa n`o mai fac happy

| zăGhost a răspuns:

Ce rău îmi pare c-am văzut abia acum întrebarea.
Deci, ce ai făcut? laughing

| Swallow explică (pentru zăGhost):

Nu,vreau sa fac asta.TU ce zici? s`o fac? p.s. are prietena insa cred ca ma place cit de cit.ce zici sa fac? worried

Incercarea moarte n-are! incearca!
(cati ani ai?)

14...in decembrie 15

Deci imi dai messengerul tau sau skytpe`ul;?

Alex.haha10 big grin

| zăGhost a răspuns (pentru Swallow):

În mod normal aş spune nu, dar având în vedere că îl placi de 5 ani, că tu nu-i eşti indiferentă şi că a-l săruta e cea mai mare dorinţă a ta, cred c-ai putea încerca. Mai rău decât te simţi acum, nu cred că vei avea de ce să te simţi... măcar vei şti c-ai făcut tot posibilul să te bage în seama... şi până la urmă, îţi vei îndeplini dorinţa. Ăsta a fost doar punctul meu de vedere, dar tu faci cum simţi pe moment. Baftă!

Este de la messenger

| Swallow explică (pentru zăGhost):

Mersi :*

Mai baga-l odata alex.haha10 ...nu-mi apare ca te amstraight face

| LOkk12 a răspuns:

Salut! asa si situatie am avut si eu! l-am sarutat cu foc!tongue

| Swallow explică (pentru LOkk12):

Si el cum a reactionat? worried

| LOkk12 a răspuns (pentru Swallow):

Nu m-a respins! ce s-a intimplat a ramas ceva placut intre noi! De cite ori ma vede imi afiseaza un zimbet placut! P.S nu ma intilnesc cu el, doar ma conduce acasa citeodata!

| CrazySoursD a răspuns:

Deci esti minuntata! ador oamenii astia cu idei nebunatice.si chiar cred ca ar trebui sa incerci sa-l saruti. daca va fi asa exact asa cum suna.inseamna ca va fi foarte amuzant si de neuitat.bafta la pupaceala!:*