Nu pot sa inteleg de ce i-ai suportat toanele. Nu iti dai seama cat de mult te-ai umilit?
Mi se pare inadmisibil. Pur si simplu si-a batut joc de tine, iar tu l-ai tinut aproape de tine, ca si cum ar fi fost ultimul baiat din lume sau cine stie ce comoara de baiat, cum altul nu mai gasesti.
Nu inteleg cum va puteti lasa duse cu presul de un tampit.
Ce mai vrei sa iti faca incat sa te decizi odata pentru totdeauna sa il dai naibii?
Dar de ce sa suferi pentru el? Imi imaginez ca o sa iti aduci aminte toate momentele in care te-a facut sa te simti speciala(sper ca observi ironia!), de o sa regreti amarnic ca te-ai putut desparti de un baiat atat de,,, deosebit!
TREZESTE-TE!
Lasa-l, nu te mai codi. Ori esti presul lui, sa te calce in picioare cand are el chef?
Daca vrei sa nu mai suferi, lasa-l, da-i papucii, cred ca tu meriti pe cineva mai bun si care stie sa te aprecieze
Loredana din propria experienta nu pot sa iti spun decat ca el este un "smecheras" si profita de faptul ca tu ti la el.Pentru el tu nu reprezinti decat "roata de rezerva" deoarece el stie ca de cate ori una din fete il paraseste te gaseste tot pe tine care ierti orice.Cel mai bine ar fi sa il lasi si sa te gandesti cate momente frumoase si cate urate au fost.Ai sa vezi ca o sa suferi putin dar cu timpul vei gasi baieti mult mai atenti si care iti vor dovedii ca te plac cu adevarat.Nu e nimic rau sa suferi in dragoste este inca o etapa din vietile noastre dar sti dupa fiecare suferinta apare si o fericire.O sa vezi ca in timp cunoscand mai multi baieti o sa iti dai seama ca ai facut o alegere potrivita.Multa bafta! Sper ca te-am ajutat:*
Ando1dul întreabă: