Nu. Asemenea persoane nu sunt prietene. Vor ce e mai bun pentru ele. Daca intr'adevar voia sa iti demonstreze asta, trebuia sa te intrebe pe u daca esti de acord. Oricum niciunul dintre ei nu este niciun sfant
Eu daca as fi in locul tau nu as ierta-o, trebuia sa te lase sa te convingi singura ca el nu e potrivit pentru tine nu sa il incerce ea, de buna prietena ce erea se intalnea cu el, bine ca a fost si vina lui. Iar ea daca erea asa buna prietena cum se pretinde a fi iti spunea ca s-a intalnit cu el sau iti spunea ce are de gand sa faca nu te faca pe la spate si dupa ce afli tu sa apara si ea sa iti spune sti am vrut sa iti demonstrez ca nu e bun pentru tine, mai te face si proasta pai ce tu nu iti dai seama daca un baiat e bun pentru tine sau nu? trebuie sa il incerce ea neaparat? Cred ca nu a vrut sa iti demonstreze nimic, si a fost invidioasa pe tine daca o ierti alta data o sa iti faca la fel
Nuuuuuuuuuuuu doamne eu n-as ierta-o a fost o...eu zic sa-ti alegi pritenii cu mai multa atentie