Pai pentru inceput ai putea sa o chemi la tine sa va uitati la un film(de preferat o comedie~ce zici de grownups sau norbit?)
-la scoala sa o chemi afara in fiecare pauza si sa va gasiti un loc mai retras numai al vostru
-intr-o pauza ai putea vorbi cu ea despre filmul vazut cu o zi in urma
-nu ar fi exclus ca in unele pauze sa va mai tineti de mana sau sa o ti in brate(cel mai tare ar fi in timp ce ascultati muzica la acelasi mp3-asta e chiar tare si cred ca o sa-i placa)
-daca vezi ca intr-adevar nu pra aveti ce vorbi povesteste-i intamplari din viata ta si poaet asa o sa-ti povesteasca si ea din a ei
-mda...pai cred ca in primul rand prietena ta ar trebui sa-ti fie cea mai buna prietena si sa poti vorbi cu ea orice.cum ar fi sa-i zici tot ce ti se intampla (nu conteaza daca sunt bune sau rele)
-daca te dai cu sk8'ul incearca sa o inveti si pe ea
pai sper ca te-am ajutat!
ce zici de o fundita?
Trimite-i mesaje.Chiar daca sunteti in acceasi clasa, e mai interesant
Hai acum ca de mana poti s-o iei.Sau va duceti si voi intr-un coltisor mai retras
Iesiti in curte, sunt atatea chestii
Ati putea sa vb despre voi dar mai discret sau despre ce ati vrea sa faceti dupa scoala dar sa ai griga sa nu va auda colegii Bafta
Pai.cum e "uby" tha daca nu o pupi si nu o strangi in brate.[cu toate ca o relatie nu sebazeaza numai pe asta]dar poate ea asteapta si lucruri de genu asta! na.nu stiu faci cum vrei dar.incerca si lucrurile de care te cam feresti![si daca tot va ascundeti...gasiti`va un loc numai al vostru in care sa fiti singuri]ai grija de tine si de ea!
Anonima17191 întreabă: