Nu ne spui ce varsta are prietenul tau si cati bani ai. Eu nu sunt adepta unor cadouri scumpe si de firma la varste mai mici-vreau sa spun atata timp cat banii sunt obtinuti de la parinti sau din economii. Un cadou, poti sa-l personalizezi singura. Sunt mii de firme care fac bijuterii de top, dar platesti mai mult numele firmei, nu valoarea bijuteriei. Sa-ti dau un exemplu : un colier de perle, costa in occident 100-300 € la un magazin normal. La un magazin Cartier costa 4000€ Acelasi colier.Eu cred ca prietenul tau se va bucura mai mult de un flecustet pe care poti sa-l faci chiar tu mult mai ieftin si mai "de suflet". De exemplu:exista magazine de unde poti cumpara pietre pretioase, sa zicem, agate negre, iar tu, in jumatate de ora poti sa creezi o inima pe care o atarni de un fir de piele sau altceva. Unicat, valoros si facut de manuta ta. Ce zici? Sa fim tari, trend si de firma sau sa fim autentici?
Uite o chestie care am zis ca o sa ii iau iubitului meu :D
este o bratara dar si un ceas in acelasi timp
o sa iti dau linkul si poate iti va placea.
http://muba.ro/ceasuri/ceas-digital-cu-led-samurai.html
Depravati personalizati poti gasi in interiorul oricarui om depravat care il vezi pe strada si iti cere o tigara, pentru ca nu are bani sa-si cumpere. Din argint sau otel inca nu am intalnit, dar presupun ca de la aparitia filmului Iron Man orice e posibil.
Un cadou extraordinar pentru iubitul tau este o depravata personalizata pe gustul lui.
Succes.
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: