| 00andrei00 a întrebat:

Hi TPU, stiu ca iicam ciudat dar sunt cu o fata de 1 luna si pana acum nu ne-am sarutat sau neam tinut de mana vorbim mult pe facebook dar in realitate nu prea si stiu ca ea vrea sa ne sarutam si si eu vreau dar are niste colegi mai boi ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| MrVegas a răspuns:

Lasati inima sa gandeasca. daca vrei so saruti sarut-o, dar tine minte faci asta pentru tine. dale peste nas la tipi din clasa la ea.incearca sai faci gelos.sau pot sa nu afle

4 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

Pai cheam-o la o plimbare in parc si sarut-o asa cum poti tu, ce legatura au colegii? ar fi dragut sa-i oferi si un mic cadou sau o floarehappy

| punk26 a răspuns:

SARUT-O MA! MAINE CAND O VEZI SARI PE EA.S-ar bucura sa fi asa! Vezi ca poate reusesti sis a o pierzi pentru ca e la fel ca si cand erati preiteni!

| marek13s a răspuns:

Sincer.laughing la 12 ani sau 11 cand am avut prima prietena eram cam in aceeasi dilema ca si tine... cum sa o pup...(insa noi ne tineam de mana si etk) dar pana la urma m-a pupat ea pe mine prima bftbig grin

| bendeacu a răspuns:

Eu iti recomand sa te lasi de facebook si orice alt fel de intalniri virtuale si sa iesi sa dai piept in piept cu lumea reala