Tu vrei sa te schimbi pentru un baiat? Crezi ca merita? Gandeste-te doar daca el ar face acelasi lucru pentru tine ...eu cred ca raspunsul este nu.Cine te place, te place asa cum esti si cine nu asta e, e problema lui caci nu stie ce pierde.
Crede-ma cine te iubeste cu adavarat nu-ti va cere sa schimbi ci te va iubi cu toate defectele si calitaitile tale. Daca el nu e instare sa vada cat de frumoasa, minunata si desteapta esti, problema lui; el nu stie ce pierde. Tu trebuie sa ramai mereu aceeasi caci sunt sute de baieti pe lumea asta care te pot iubi fara sa-ti pretinda sa te schimbi.
Nu e un defect sa fii serioasa la scoala, dimpotriva. Crezi ca e bine sa schimbi seriozitatea cu altceva? Gingasa si moale esti, nu-ti fie teama, numai ca nu a aparut baiatul care sa te descopere. Ramai asa cum esti.Nu merita sa te schimbi pentru un baiat care. probabil doreste altceva.
Un baiat trebuie sa te placa asa cum esti, si cu bune, si cu rele.Iti zic din propria experienta ca daca te schimbi pentru ca asa vrea el va fi urat, nu merita niciunul asta, va crede ca ai face orice pentru el si nu e in avantajul tau.
Dupa parerea mea ar trebui sa-i fii indiferenta, nu`i arata ca iti pasa ca el nu te place si ca ai vrea sa te schimbi pentru el si vei vedea ca apoi el va veni la tine, sau incearca sa fiti cei mai buni prieteni si de acolo pas cu pas.
Succes!:*
Daca nu ii place comportamentul tau, atunci inseamna ca nici nu te iubeste, si nici nu te`ar iubi.Si eu am fost intr-o situatie deasta.la un baiat de care imi placea ff mult. l-a intrebat o fata daca ma place iar el a spus ca daca as avea parul mai nu stiu cum, daca as fi mai inalta.nu are rost asa
Mai bine gaseste`ti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti:*. Asa, daca el incearca sa te schimbe, pana la urma o sa te paraseasca si atunci vei suferi mai mult decat acum.
Sper ca te-am ajutat