| killer212121 a întrebat:

Hi TPU! Sunt prieten foarte bun pot sa zic cu o fata(ea mi-a zis ca ii sunt cel mai drag baiat). Vorbim mai mult pe facebokk,dar si la mobil.Mi-a spus pe facebook ca ii sunt "foarte draaaaggg si imi place si mie de tine asa pe facebook doar ca nu ne-am intalnit fata-n-fata".Ne mai intalneam cand ieseam de la scoala, dar putin mai rar.M-a vazut cand am imbratisat 2 prietene bune si pe ea nu si mi-a cerut sa o imbratisez si eu.Pe facebook dintre toti baiatii numai mie imi pune mai multi pupici ex: te pupp :* sau muah :* ". Si seara dupa ce vorbim mult si vreau sa plec ea tot insista mereu sa mai raman.
Voi ce ziceti ma place cu adevarat?

6 răspunsuri:
| ღMyrunaღ a răspuns:

Te place

| NicoNicoNiiiii a răspuns:

Te asigur ca da. laughing

Asigura-te ca-i acorzi in schimb suficienta atentie, si comporta-te frumos cu ea (daca o placi si tu si daca vrei sa duci lucrurile mai departe).

Daca nu, da-i de inteles ca te cam enerveaza prezenta ei sau spune-i ca ai deja o iubita sau o alta fata de care iti place foarte mult.

Succes

| Șurubelniță a răspuns:

Te simpatizeaza. Iesi din mediul virtual in cel real si invit-o in oras, intalniti-va ca daca nu actionezi acum e posibil ca simpatia ei sa se indrepte catre un alt baiat care ii acorda importanta si in viata reala.

| Awesom a răspuns:

Daca te place cum ti se pare.Invit-o in oras, daca te refuza nu te place cum crezi tu.

| killer212121 explică (pentru Awesom):

Pai eu i-am promis si ea doreste lucrula acesta doar ca a intervenit ceva si atunci nu am putut merge...

| Awesom a răspuns (pentru killer212121):

Atunci invit-o din nou, dar nu pe facebook ci fata in fata.