Asta e doar un pretext de a scapa de tine, daca ar tine la persoana iubita nici nu s-ar mai gandi la asa ceva. Ar fii instare sa-si dea viata pentru persoana iubita, binentales atunci cand iubesti cu adevrat. Deci nu te mai chinuii fiindca nu se merita.
Se vede ca nu te mai vrea daca te iubea cu adevarat se si omora pentru tine abia ca ii face taicatu ceva. Nu fi toanta nu te mai iubeste.
Esti o fetita mica si neascultatoare.In loc sa-ti fie gandul la scoala, tu ce faci, te pupi.
La scoala mai copii.
Sunt de acord cu Snaix, daca te iubea incerca cumva sa rezolve aceasta problema, stiu ca doare dar mai bine renunti la el ca mai mult te vei chinui incercind sa-l aduci din nou linga tine.Capul sus si mergi mai departe, totul se rezolva vei vedea si incearca sa nu mai fugi cu baietii))))
) E o problema grava nu e vrajeala il cunosc de foarte mult timp si tine la mine. dar problema e mult prea grava si tatal meu a zis ca daca da de el. o incurca
Ii poate "Meily" daca nu intelegeti gravitatea problemei nu mai puneti raspunsuri stupide. mi-a jurat pe viata lui ca tine mult la mine si mi-a dovedito de un milion de ori.
Suzzy imi cer mii de scuse ca sunt eu cea care te poate dezamagii dar presupun ca iti doresti sa aflii adevarul si nu minciuni.parerea mea este ca ar trebui sa il dai dracu pe romaneste pentru ca nu te merita...atata timp cat at-i fost plecati impreuna la ora actuala ar trebui sa fiti impreuna dar el nu te vrea a facut lucrul asta din alte motive... sfatul meu: INDEPARTEAZATE DE EL CAT MAI POTI!