| florinnna a întrebat:

Hi TPU; x! Sunt noua pe aici, deci trec direct la subiecthappy. Anul trecut am fost cu un baiat de 20 de ani:-s. Eu am 15. Toate bune si frumoase. pana cand apare fosta lui prietena. Atunci el de fata cu ea mi-a spus( pe mess) ca nu mai avem ce discuta. ca si-a dat seama ca sunt mica. chestii de genu. Dupa ceva timp( o lunahappy ) ma cautat. am vorbit cu el. si ne-am impacat. problema e ca tot ma intreaba daca vreau sa facem si noi ceva ( stiti la ce ma refer). Eu tin foarte muult la el si nu vreau sasi bata joc.Nu sunt sigura daca chiar e pe bune sau face la panarama doar ca sa se culce cu mine si dupa sa-mi dea papuci. ( mentionez: am fost la el acasa cand era singur si nu a incercat nimic.) Cum sa-mi dau seama? sa-l pun la incercare sau. nu`stu. dati-mi si mie un sfat va rogg.happy dar nu chestii gen " uital si gata..."
Fundita; x

Răspuns Câştigător
| ionutzul31 a răspuns:

Daca vrea sa faca sex cu tine asta nu inseamna ca e un violator.Lumea asta nu se imparte in violatori si oameni buni, sinceri si cum mai vrei tu

10 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

El joaca bine in fata unei pustoice de 15 ani. Crezi ca i-a fost greu sa se abtina din a incerca ceva cand a avut prima sansa? Trebuie totusi sa salveze aparentele, sa abureasca cumva o fata care abia intra-n viata, care inca nu este indeajuns de coapta pentru a vedea ce este in spatele unui gest si a 2-3 cuvinte. Stia ca asta ii va acorda lui puncte in plus, si tie batai de cap.
Daca ar fi fost serios, precum vrei tu sa crezi, atunci nu ar fi renuntat la tine, nu ar fi renuntat la tine asa cum a facut-o. A vazut ca i-a mers, ca te indrepti catre plasa pe care el a intins-o si acum se asteapta sa ii dansezi precum canta. Nu mai incerca sa-i cauti scuze si sa incerci sa te convingi ca este sincer; nu ar trebui sa faci asta, ci el sa fie destul de clar prin ceea ce face ca tine la tine.
Nu-i crede cuvintele, si priveste-i faptele. E o sansa sa iti privesti maturizarea, dar depinde de ceea ce tu vei face in situatia in care esti.

| ionutzul31 a răspuns:

Uita-l si gata laughing

serios acum.Nu vad de ce ar vrea sa va impacati se deodata iti tot cere sa te freci cu el.Eu zic sa nu faci vreo prostie pe care ai sa o regreti.(poti fi sigura ca el vrea doar sa faca sex cu tine si atat...cat va tine, pana atunci...laughing )

| florinnna explică (pentru ionutzul31):

Paithinking nu stiu. a avut ocazia sa faca ce vrea. eram singuri... si totusi nu a facut nimic. si nici nu a incercat!

| florinnna explică (pentru ionutzul31):

Mda.da vreau sa-l pun la incercarelaughing... vreo idee?:devil)?

| ionutzul31 a răspuns (pentru florinnna):

Ideea ar fi sa nu te joci cu focul ca te arzi.Gaseste-ti pe cineva de o varsta mai apropiata tie ca sa fie treaba buna.Bafta happy

| ionutzul31 a răspuns (pentru florinnna):

Daca vrea sa faca sex cu tine asta nu inseamna ca e un violator.Lumea asta nu se imparte in violatori si oameni buni, sinceri si cum mai vrei tu

| Muppet a răspuns:

Trebuie sa stii sa te joci cu mintea lui ca sa vezi ce vrea de fapt. Barbatii nu gandesc prea mult cand le sta mintea la sex deci nu e foarte greu

| hotshotb a răspuns:

Te anunt ca nu tine atat de mult la tine daca nu poate astepta si vrea sex.Si mi se pare o diferenta prea mare intre voi mai ales ca tu ai 15. Daca aveai 20 si el 25 era ok...dar acum cred ca ar trebui sa gasesti pe cineva mai de varsta ta.Iti zic sigur ca nu tine la tine cu adevarat. poate nu se crede destul de cum sa zic bazat ca sa fie cu una mai mare care are pretentii mai mari

| LolitaLempicka a răspuns:

Nu te-a arunca in bratele oricui! chiar daca il iubesti chiar daca tii mult la el, mai asteapta sa treaca timpul.fii mai bine previzibila decat sa ramai cu ochii in soare.baietii in ziua de astazi sunt shireti...

| Anaaaaid a răspuns:

Fata ai 15 ani, nu iti strica viata pentru el, e baiat face ce vrea, si daca tine si daca nu la tine tot la aia se gandeste. Daca chiar vrei sa il pui la incercare zi ca nu vrei si vezi ce reactie are, daca e nervos sau asa inseamna ca e clar ca vrea sa o faceti, daca zice cum vrei tu treaba ta si inca mai e cu tine inseamna ca inca te mai iubeste. Ai grija de tine, esti fata:*!

| f0rever a răspuns:

De aceea nu mai am baieti din zilele noastre asa multe prietene pentru ca toate se uita la baiati mari.