| miruuuu_8267 a întrebat:

Hi TPUlove struck...
Vreau sa va >intreb:"daca este oki sa-mi incep viata sexuala la 16 ani sunt cu un baiat impreuna de aprp 2 ani, astept raspunsurile voastebatting eyelashes

9 răspunsuri:
| Andra_3863 a răspuns:

Varsta potrivita din punct de vedere medical pentru ati incepe viata sexuala este de 17-18 ani [motivu` este ca pana la varsta aia nu esti dezvoltata complet]
dar sa fim seriosi, cate fete s`au gandit " stai asa, nu e vremea potrivita...ca stii...este riscu mai mare ca mai tarziu sa am cancer." [ca de exemplu].
eu mi-am inceput`o la 16 ani.fa ce crezi tu ca vrei si simti atunci.happy cancerul poti sa il faci si daca ramai virgina...depinde cum iti e scris acolo sus.:*

| AnnaMariaAntonia a răspuns:

Nu este nici o problema cred eu. Daca o facetii protejat n-are ce sa se intample.

| spiNN a răspuns:

Parerea mea ca este destul de ok la 16 ani, mai ales ca esti cu el de 2 ani. Daca ai deplina incredere in el si va iubiti parerea mea, o poti face.

| mony1994 a răspuns:

Daca te simti pregatita si stii ca o faci pentru ca vrei u si nu te preseaza el.eu am tot 16 ani si sunt cu un baiat de 6 luni si mi-am inceput viata sexuala cu el pentru ca m-am simtit pregatita.stiam ca el e alesul. daca el poate sa te astepte mai mult timp pana o sa te simti u pregatita inseamna ca te iubeste si ca merita sa fii cu el.sa fiti "o persoana"

| Cum0Cheama a răspuns:

Mie mi se pare ok :d... fa`o... de ce nusmug

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Sfatul meu este să aştepţi măcar până la 17-18 ani. Odată cu chestia asta vi se va consolida şi relaţia.

| Byencutsza a răspuns:

Pai daca te'a asteptat baiatu de 2 ani inseamna ca te iubeste si daca si tu simti acelasi lucru pentru el nu este nicio problema. era bine de la 17 in sus dar nu este nicio problema la 16 ani mai ales daca va iubiti si esti pregatita lasa'te in voia sentimentelor. stiu fete care si'au inceput viata sexuala la 14 15 ani si nu au nicio problema dar asta depinde si de organism. poti avea probleme si daca esti virgina asa ca mult succeswinking

| PatiiiixD a răspuns:

Normal ca este oke daca il iubesti...nu asculta nici un sfat medical...totul vine de la sine tu trebuie sa te simti pregatita happy doar sa o faci protejathappy asta este tot ce trebuie sa faci pentru sanatatea ta :d

| VacutzaRoscata a răspuns:

Mai asteapta un an sau doi macar