| Swallow a întrebat:

Hi tuturor.imi place un baiat de acum 2 ani, si la-nceputul lui septembrie 2010, mi-a spus ca-i plac si chestii de astea, doar ca nu putem fi impreuna caci se teme sa nu ma strice. totul mergea bine, pina intr-un timp, de Revelion si de Craciun ne-am certat tare, am fost jignita si trimisa numai pe unde nu, ( si fireshte ca dupa asta el de asemenea). acum, cind s-a terminat vacanta, el se poarta ca un ingeras, asa de frumos, insa eu il resping si ma fac suparata ( asteptind ca totusi isi va cere scuze ). cum credeti, fac bine? sau ce sa fac asa deosebit ca sa aud scuze? caci serios, doare faptul la cum m-a numit. P. S. am auzit zvonuri ca el ma place si etc. ( asta spun prietenii lui) si aproape toti cred asta ca noi ne placem unul altuia doar ca ne comportam ca 2 copii mici. serios, nu mai stiu ce sa fac, poate imi ziceti voi? dau funda )):*

Răspuns Câştigător
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Poi la cum ai spus u ca te-a facut in toate felurile asta inseamna ca nu te place. n`are rost sa-ti mai bati capu cu el intreadevar tie iti place de el dar amintesteti ca mai sunt baieti mai draguti ca el si mai inteligenti, daca te`ar fi placut" ti-ar fi cerut scuze de la bun inceput straight face[Si faci bine ca te porti asa cu el, a si aduti aminte ca dupa fata aia de ingeras nevionvat se afgla un tip de ***...Nu te lua dupa aparente si dupa ce spun alti[pr lui] gandestate.ca el nu te merita]
Tu merti pe cineva care te iubeste cu adevarat nu un tip ca el.
[Sper sa ti cont de sfatul meu]
Pa`pa kiss

5 răspunsuri:
| ioana2001 a răspuns:

Pai daca as fi eu in locul tau mias cere eu scuze. (dar asta e doar daca il placi cu adevarat)

| Swallow explică:

Eu sa-mi cer scuze? fetitzo, el m-a injurat, de ce eu trebuie sa fac asta big grinbig grinbig grin sper ca stii sa citestibig grin thx orik0m ca mi-ai raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as face ca si tine

| SwEeTnEsS a răspuns:

SalutiQ, eu cred ca tu ar trebui sa te comportzi cu el cum te comportzi si cu alti baieti, si sa vezi reaktzia lui peste ceva timp, daca el cu adevarat te place cum spun zvonurile atunci el o sa faca totul ca sa vezi ca el te place, si la urma urmei, nu trebuie sa placi un baiat ce isi bate joc de tine si de sentimentele tale (EU tot am trecut prin asa situatzie)fii deshteapta si nu lasa ca un baiat sa isi bata joc de tine, succes sper ca sfatul meu o sa te ajute...

| simiemi a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa discutati despre chestia asta si sa ii spui totul numai asa vei gasi raspunsuri la intrebarile tale.