Poi la cum ai spus u ca te-a facut in toate felurile asta inseamna ca nu te place. n`are rost sa-ti mai bati capu cu el intreadevar tie iti place de el dar amintesteti ca mai sunt baieti mai draguti ca el si mai inteligenti, daca te`ar fi placut" ti-ar fi cerut scuze de la bun inceput [Si faci bine ca te porti asa cu el, a si aduti aminte ca dupa fata aia de ingeras nevionvat se afgla un tip de ***...Nu te lua dupa aparente si dupa ce spun alti[pr lui] gandestate.ca el nu te merita]
Tu merti pe cineva care te iubeste cu adevarat nu un tip ca el.
[Sper sa ti cont de sfatul meu]
Pa`pa
Pai daca as fi eu in locul tau mias cere eu scuze. (dar asta e doar daca il placi cu adevarat)
Eu sa-mi cer scuze? fetitzo, el m-a injurat, de ce eu trebuie sa fac asta sper ca stii sa citesti thx orik0m ca mi-ai raspuns
SalutiQ, eu cred ca tu ar trebui sa te comportzi cu el cum te comportzi si cu alti baieti, si sa vezi reaktzia lui peste ceva timp, daca el cu adevarat te place cum spun zvonurile atunci el o sa faca totul ca sa vezi ca el te place, si la urma urmei, nu trebuie sa placi un baiat ce isi bate joc de tine si de sentimentele tale (EU tot am trecut prin asa situatzie)fii deshteapta si nu lasa ca un baiat sa isi bata joc de tine, succes sper ca sfatul meu o sa te ajute...
Pai cel mai bine ar fi sa discutati despre chestia asta si sa ii spui totul numai asa vei gasi raspunsuri la intrebarile tale.
Bananacantareata87 întreabă: