Ma bucur ca ai descoperit ca pe lumea asta exista multi baieti extraordinari si ca n-ai de ce sa-l plangi pe fostul.Se pare ca ai invatat ceva din trecut.
Daca stii sigur si iti este bine cu el. merita sa incerci. daca nu. puteti sta impreuna in caliate de amici. ca e bine! succese si felicitari!
Eu zic ca nu l-ai uitat pe ex-ul tau altfel cum se explica ca refuzi sentimentele unui baiat care este inconjurat de admiratoare. Trezeste-te pana nu e prea tarziu.
Felicitari... daca l-ai uitat p fostul`! si ca ai intalnit un baiat extraordinar! eu zic sa o lasati mai moale cu certurile ca poate intr-o zi ai sa ajungi si tu una din admiratoarele lui! fi mandra ca are multe admiratoare ...si ca din toate te-a ales p tine!
Daca il placi cu adevarat eu zic sa fii cu el, nu conteaza alte lucruri. Poate cand vei vrea tu sa fii cu el va fi prea tarziu, ti'l ia una dintre admiratoare
Daca e cum spui tu, ca vrei sa fiti doar amici de ce te deranjeaza fetele ce roiesc in jurul lui?
Eu zic ca e ceva mai mult decat o simpla prietenie, poate chiar il placi si il vrei doar pentru tine, daca e asa nu inteleg de ce eziti sa fiti impreuna.
Atentie insa, sa nu te trezesti prea tarziu...