Nu stiu ce as putea sa iti spun. Nu cred ca este rolul tau sa ii demonstrezi ca il iubesti. El a gresit. Stie ca il iubesti pentru ca l-ai iertat. Crede-ma ca multi nu pot ierta dupa o astfel de greseala. Eu cel putin nu cred ca as face asta oricat de mult as iubi partenera. Vezi cum se comporta el. Daca nu e mai dragut cu tine decat inainte e clar ca pentru el suferinta ta nu inseamna nimic.
Sincer daca tea lasat pentru alta eu nu las ierta e printre putinele lucruri pentru care nu mash intoarce pentru nimic in lume inapoi. a facut-o o data o poate face si a doua oara
Si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru . Eu m-am intalnit cu el, si-a cerut iertare, a inceput sa planga si mi-a spus ca ma iubeste si ca a avut un moment de ratacire.
Am ales sa-i dau o a doua sansa pentru ca si eu il iubesc mai mult decat isi poate imagina si acum ne merge foarte bine :X deja au trecut aproximativ 3 luni de cand ne-am impacat si mi-a aratat ca s-a schimbat.
Cat despre tine, vorbeste deschis cu el si spune-i ce vrei. Marturiseste-i ca inca-l iubesti si ca ai fi dispusa sa il ierti daca intr-adevar s-a schimbat...succes >
In situatia ta ma aflu si eu.Nu stiu daca e bine sa le dam a doua sansa, ei ne-au gresit. Ia gandeste-te daca u ii faceai ce ti-a facut el, oare te ierta? Tu stii ce e mai bine pentru tine, dar gandeste cu capu, nu cu inima!
Uite tu ai avut norocul si s-a intors eu nu cred ca o sa il am.stiu trebuie sa treaca mult timp sincer poate atele zic ca nu ii bine daca tu simti ca il iubesti mai bine va impacati, tot tu vei suferi cand il vei vedea cu alata. povestea ta ii asemanatoare cu a mea, noi ne am inteles foarte bine, dimineata m-a iubit si dupa masa gata...
linarkfts întreabă: