Poate omul intr-o zi n-are chef sau se simte obosit, poate are o problema. Nu-i robot sa apesi pe buton si sa faca frumos. Lasa-l in pace, incearca maine, azi ti-a zis care este programul lui. Nu poti sa ti-l impui tu pe al tau in ciuda dorintei lui. Daca ii tot bati apropouri, o sa se plictiseasca de cicaleala si o sa zica: stii ceva, ia mai lasa-ma in pace. Erai simpatica, dar prea te bagi cu bocancii in viata mea. Esti fata, poarta-te ca o fata, lasa-l pe el sa te invite, sa te caute. Nu zic sa nu-l inviti si tu din cand in cand, dar in majoritatea timpului lasa-l pe el sa aiba intiativa, fii ocupata, incearca sa ai o viata a ta, nu sa stai atarnata de el.
Lasa-l azi in pace. Daca ti-a spus ca nu are chef de nimic si ca vrea sa doarma, atunci inseamna ca e obosti. Nu-l stresa cu telefoane, pentru ca baietilor nu le place sa fie bombardati de catre iubite si se plictisesc. Asteapta sa te caute el, nu mai face tu primul pas... l-ai intrebat azi daca iese afara si te-a refuzat, i-ai acceptat decizia asa ca trebuie sa astepti sa te caute el.
Hey poate chiar se simte rau sau are problema in fam. Daca parteneru refuza sa iasa din casa pentru ca... asta nu inseamna ca are pe cine va sau ca este rece cu tine. Eu zic sa nu ii dai nici un sms sau tel si sa vezi daca te suna el sau. Eu iti recomand sa nu il contactezi pana nu face el asta.
Ai rabdare cu el si nu-l mai stresa, poate are si el o pasa proasta, daca te vrea prin preajma lui va apela el, deci asteapta sa fii solicitata, asta il va ajuta sa inteleaga ca il respecti si-i respecti deciziile
PArerea mea este ca si-a gasit pe alta nu vreau sa te ranesc incearca sa te apropii mai mult de el si daca vezi ca e la fel de distant pune punct relatiei dar nu de tot iesi2-3 zile cu alt baiat asigurate ca o sa afle, si daca nici asa nu se intoarce la tine las-o moarta FUndita
Poate are vreo problema in familie
intelege-l si tu, incearca sa ii fi aproape ca prietena buna si intelegatoare nu una care ii tot spune daca iese afara film etc, probabil din cauza problemelor nu poate. sau e sezonul gripelor, ppate e racit exsta si posbilitatea asta
Pai daca plaiki mult fa tu primul pas... poate tea placut si nu te mai place. ce simte numa el stie.