| Sevenup a întrebat:

Hi! Voi aveti parinti severi? Pe mine ma enerveaza ca ma suna din ora in ora si ma intreaba daca mai stau.Mai bine nu mai ies daca stiu ca asa fac oh go on.
Ce sa le spun? Cum sa'i fac sa inceteze?

7 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Isi faci si ei griji ca se intampla atatea lucruri.
Tu trebuie sa vorbesti cu ei, le spui cu cine te duci si pe unde si stabilito o ora cand trebuie sa vii acasa, daca nu esti acasa la ora aceea atunci s ate sune, nu mai devreme. Pentru inceput cand iesi afara sunti tu inainte sa sune ei, pentru orice fleac '' mami uite sunt cu x mergem in parc. mami vazui un cate dragut, ne luam si noi?'' chestii de genul asta ca s anul te sune ei dupa se vor obisnui si vor avea incredere in tine.
Funda?

| dariaelena a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ei, sa le spui ca sunt stresanti si ca pe tine te deranjeaza cand fac asa...

| Sevenup explică:

Daca'l pun pe silent mai rau facstraight face
Se urla la mine

| cornel a răspuns:

Intr-un fel e bine sa stii sunt parinti care ii lasa se capul lor pe alti copii..., zi-le sa te sune mai putinhappy

| lilandy a răspuns:

Parintii mai buni ca ai mei nu cred ca exista! Ma lasa sa fac tot ce vreau, dar am si eu o limita. Stiu ce e bine si ce e rau, ei au incredere in mine ca nu fac prostii. Trebuie sa le castigi increderea, sa le arati ca stii sa ai grija de tine.

| LittlEAngeL_2780 a răspuns:

Vorbeste cu ei!
Sau daca nu merge, nu le mai raspunde la tel, pune'l pe silent laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa face si mama, zici ca ma fura cineva. doamne cum sa ma fure cu iubitul langa mine straight face. Da ma rog.
Ideea e sa ii suni tu sa ii intrebi ce mai fac.
Si din ce in ce mai rar. Adica ii suni o data sa le spui ca esti in x loc, si inca o data sa le mai zici ca mai stai nu stiu cat timp happy.
Cel putin asta am inteles de la parintii mei ca vor.