Pai daca imi place prima data vreau sa il cunosc mai de apropae si dupa o luna sau doua ma combin cu ea
Cand imi place de o fata stau si ii admir frumusetea in secret si sufar ca nu sunt cu ea si nici nu voi fi.
Daca sunt beat ma combin cu toate nu conteaza ca a doua zi sa vad cu care ramn dintre ele
Ma combin cu ea nu am ce pierde.Nu ca ceilalti baieti care zic in gandul lor "mama dar daca zice nu? " Frate lasativa ce dracu daca zice da e bine daca zice nu asta-i viata.
@Jelli. era intrebarea pentru baieti.
Eh, putea fi si pentru bisexuale sau lesbiene, de ce nu?
Imi place cum suna de la o fata expresia: ''mie-mi place sa agat baieti.''
Yeaaah. Ii agat cu carligul, si ii atarn de niste cuie special rezervate, in pivnita. Apoi ii transform in sclavii mei sexuali. La asta ma refeream, la asta te-ai gandit si tu, nu?
Nu am o imaginatie grozava, scumpi?
Raspuns de gradinita. Disappointed.
Vezi ca ma supar si incep sa plang.
Credeam ca e raspuns de maternitate, gradinita e departe. Next time i'll try harder. Just because I love you. Ce raspuns vrei sa-ti dau?
P.S: Dar de cand se vorbeste la gradinita despre agatat, carlige, baieti, sclavi si sex? Poate la maternitate da, dar altfel...
Modul de-a face o ironie, a fost de gradinita, draga mea. Aveam pretentii mai mari, dar in continuare atitudinea ta este la un nivel scazut. Continuam in alta parte, poate iti revii.
iulyan_9096 întreabă: