| G_7877 a întrebat:

Hi! Vreau sa stiu si eu cum as putea afla daca iubitul meu ma inseala? din ultima perioada eu il vad mai schimbat fata de cum l-am cunoscut eu la inceputul relatiei noastre si nu inteleg de ce sigh :-(

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Într-o relaţie de dragoste adevărată există încredere, nu ar trebui să îl testezi, ci să discuţi cu el.Comunicarea este cea mai importantă într-o relaţie. Doar pentru că este mai schimbat, asta nu înseamnă că te înşeală. Poate îl deranjează ceva anume, sau are anumite probleme. Din cauza stressului/oboselii, nu îţi dai seama că îi deranjezi pe cei din jur cu atitudinea ta. Poate aşa i se întâmplă şi lui.
O seară plăcută! Baftă!

5 răspunsuri:
| Lysm a răspuns:

Intai, de cand timp sunteti impreuna? Nu te-ai gandit ca poate ar trebui sa vorbiti despre asta? Poate sunt lucruri care il deranjeaza sau poate pur si simplu a intervenit monotonia. chiar nu stiu, dar sfatul meu este sa vorbesti cu el despre asta!

| dincolodevise a răspuns:

Pai incearca sa intelegi si sa observi comportamentul lui.Ai zis ca s-a schimbat si tu ar trebui sa-l intrebi de ce,ce s-a intamplat,iar daca te inseala nu te merita.Tu incearca sa-l intelegi poate el trece printr-o perioada mai grea, dar fii alaturi de el.si iubeste-l! Lupta pentru el, daca merita si daca nu te inseala.

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Pai daca vrei sa aflii cu cine vb el pe mes si ce vbhappy, ai putea intra pe id lui` si daca tu mai messenger 11, ai putea vedea toate conversatiile pe care le-a avut.
alta metoda: ai putea vb cu el.sa ii spui ca de la un timp e schimbat., s`au luandu-i telefonul.(dar nu te-as sfatui).cam atat:*

| Nextone a răspuns:

Fa chestia aia in care tu iti faci alt ID de fata pui o poza sexy si vezi daca vrea sa se intalneasca cu ea sau daca zice ca are prietena(in caz ca nu ai incercat deja chestia asta).Mai controleaza-i si tu telefonul, dar sa nu vada el, sa nu il faci se sa simta amenintat sau tras la raspundere.Sau odata cand merge undeva pune pe cineva pe care el nu cunoaste sa il urmareasca sau supravecheze! Alte metode nu prea cred ca sunt doar Detectiv particular laughing. Bafta si sper sa nu te insele!

| Pissy a răspuns:

Poate nu te inseala, ci doar nu-l mai atragi sau s`a plictisit. A intervenit monotonia happy. Schimba ceva la relatie :*