| DeeDeeInnocentLove a întrebat:

Hi:X:X ajutati`ma! e vara si vreau sa port pantalonii scurti, fuste, rochite..., dar nu pot! m`au muscat tantarii si m`am scarpinat, iar acum am numai urmecrying un remediu natural sau de la farmacie?crying((( mersi anticipat:X[fundita, scuze categoria]

Răspuns Câştigător
| ANGERASKISS a răspuns:

Buna ancearca fenistil gel al gasesti in farmaci.

7 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Cred ca trebuie sa astepti sa treaca thinking nu stiu daca e vreun remediu, da`ti cu spirt thinking sau cu orice fel de crema in special nivea

| Abcdefg123 a răspuns:

Foloseşte mixtură mentolată.

| php a răspuns:

Eu cand mi se intampla asta folosesc spirthappy nu trebuie sa te mai duci la farmacie ca sigur il ai in casa. Inmoi putina vata in spirt si te dai pe muscaturihappy o sa te usture putin dar o sa iti treaca.aaa si dupa ce te dai sa nu te mai scarpuni.happy

| php a răspuns:

Cand mi se intampla asta folosesc spirthappy nu trebuie sa te mai duci la farmacie ca sigur il ai in casa. Inmoi putina vata in spirt si te dai pe muscaturihappy o sa te usture putin dar o sa iti treaca.aaa si dupa ce te dai sa nu te mai scarpuni.happy

| kristy a răspuns:

Stii coaja acea verde care o au nucile acum? rupe coaja si da i cu aia si iti spun ca trece mai repede si mai trece si senzatia aceea de mancarime(dupa care de obicei ne scarpinam). Sper sa te ajute
fundita plss

| Nicolas_8414 a răspuns:

E groasa treaba, probabil estiprea dulce ) inainte de culcare ia cate o lingura de sare ca fraieri nu papa sarat D)