| Mihai_3714 a întrebat:

Hie `TPU`. Sunt in clasa a -X-a si tot ce fac este sa ma duc la scoala, vin acasa si imi pierd timpul...( pc, tv, invatat, filme etc.). Ma simt foarte prost cand stiu ca nu am nici un prieten. Liceul este foarte departe si cu ce-i de acolo nu pot sa ii numesc decat amici sau colegi mai bine zis iar in cartier la mine nu pot sa imi fac prieteni ( Unirii). si cu toate asta am aflat ca fata dupa care umblu de la inceputul anului nu ma vrea ca iubit... ce sa fac sa ies din starea asta de deprimare

4 răspunsuri:
| snowflake a răspuns:

Iesi din eawinking

mai intai. nu numai ce tine de scoala trebuie sa fie ceea ce traiesti zilnic, fa-ti prieteni noi, iesi in parc, participa la activitati ce nu tin neaparat de scoala.
ct despre fata. lasa, ca nu e nici prima si nici ultima pe care o vei remarca. liceul, presupun abia a inceput happy

| Azlat a răspuns:

Asculta putina muzica daca ajuta, sau du-te pe la rude in cazul in care le ai aproape de tine.Gandeste-te ca viata merge inainte si ca nu sti ce intorsatura poate lua. Fa orice numai sa iti ridice putin moralul, in legatura cu fata de la liceu, iti va trece dupa cateva zile cand vei vedea pe alta crede-ma! Stiu cum e, te duci la scoala socializezi iar dupa ce revii acasa iti reiei activitatile de rutina ceea ce e foarte plictisitor dar si foarte trist cand te gandesti.

| ZapPy a răspuns:

Hey. Mihai, dupa ce ai spus aici, nu vad cum te-ar putea ajuta neaparat TPU avand in vedere ca nu te stie nimeni de aici personal si aici ma refer la obiceiuri/caracter/fizic etc. Prieteni, eu zic ca ii chiar ok ca ai amici in sensul ca, nici sa ai 10 BFF si prostii din astea nu-i bine. In viata daca iti gasesti 3-4 prieteni adevarati considera-te norocos. Asa o persoana cu care sa discuti ca sigur ai nevoie, stiu cum o fost clasa a 10-a, nu trebuie neaparat un prieten apropiat, motivul fiind ca niciodata nu sti cand te certi cu el si poate te face de... dupa in urma confesiunilor tale. Da, se intampla...

Iar fata dupa care umblii, din start nu suna bine. De ce sa umbli dupa o fata? Ii mai aiurea in clasa a 10-a dar nici teoretic nu suna bine a "umbla dupa o fata" chiar daca o placi.

Ar mai fi o chestie, ii toamna, barbatii in perioada asta, dovedit stiintific intra intr-un fel de depresie. Oricum incearca sa nu te mai gandesti atata la ce nu ai cum ar fi prietena de exemplu ci fi tu, in prezent.

Ai putea merge la un psiholog, nu, nu inseamna ca esti nebun, dar oate te-ar ajuta.

Succes!

| Whywho a răspuns:

Eu zic sa nu mai stai la (pc tv sa inveti fb mult si filme)iesi afara fa-ti prieteni prin parc prin cartier pe unde sti ca sunt multi baieti Succeswinking